Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Pasar Malam Asia ook in 2024 met Pinksteren

Pasar Malam Asia zal ook in 2024 met Pinsteren weer aanwezig zijn In Kardinge Groningen!

Datum 17-18-19-20 mei 2024.

Dus neem het alvats op in de agenda.Nieuws 2024 spotlight psd

Friends for Friends Dag 20 jaar! 2003-2023

Ben Heart Foundation viert in september haar 20 jarig bestaan!

Sinds 2003 ondersteunt de Ben Heart Foundation families, scholen en kinderen in Indonesië. Door middel van kleinschalige projecten zorgt de Foundation voor financiële ondersteuning door het betalen van schoolgeld, medische kosten, huisvesting en muziekvoorzieningen voor de hulpbehoevende kinderen en families in Indonesië. Sinds eind 2019 regelt de Foundation voedselpakketten voor de hulpbehoevende ouderen, gezinnen, kinderen vanwege Covid 19.v1 benheart 20 jaar

Rocky Tuhuteru is de gast van Tante Eus op 11 juni!

Open podium gast is Rocky Tuhuteru
Rocky Tuhuteru (1959) is van Molukse origine en heeft jarenlang radio- en televisieprogramma’s gepresenteerd en geproduceerd voor de publieke omroepen zoals de NOS en de KRO. 
Zo tekende hij voor het sportprogramma Langs de Lijn en maakte hij Ontbijt TV samen met Dieuwertje Blok. 
Aan het begin van millennium startte hij het bureau Tuhuteru en Partners, adviesbureau voor communicatie, diversiteit en strategie. 
Sinds 2020 is hij directeur van stichting Pelita die ondersteunt en begeleidt in zorg en welzijn voor allen die een band hebben wat ooit Nederlands-Indië was. Hij is nu ook o.m. voorzitter van het Programma Indisch Erfgoed Digitaal en is voorzitter van het adviesorgaan van de Nationaal Coördinator Discriminatie en Racisme.