Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

18 augustus 2023 - 20 augustus 2023, 13:00 - 19:30

(Opslaan naar agenda)

Ireen Wüst IJshal

PASAR MALAM ASIA in de Ireen Wüst IJshal Tilburg
PASAR MALAM ASIA in de Ireen Wüst IJshal Tilburg

Breng een avontuurlijk bezoek aan Pasar Malam Asia, het mooiste én meest onderscheidende Oosterse festival in Nederland voor een gezellige dag uit. Iedereen is van harte welkom op dit kleurrijke 3-daagse evenement vol beleving.

PASAR MALAM ASIA in Ireen Wüst ijshal Tilburg op 18-19-20 augustus 2023!? Een grote Aziatische markt?, heerlijke lekkernijen? en genieten van live entertainment???? Deel het rond en noteer het in de agenda? Een leuk en gezellige dag uit voor iedereen! Met meer dan 100 kramen en indrukwekkende decors, nu imposanter, mooier en groter dan ooit tevoren! Proef, geniet en beleef Pasar Malam Asia! www.pasarmalamasia.nl


Sfeervol shoppen over de grote Aziatische markt (meer dan 100 stands!), met unieke artikelen uit alle werelddelen inclusief medium- en massagestands.

Heerlijke geuren nodigen uit om te smullen bij de vele exotische food-stands, van Oriëntaalse maaltijden en snacks tot aan tropische drankjes, ijsjes en vruchten.

Geniet van swingende livemuziek en wervelende dansshows uit o.a. Indonesië, Tahiti en Hawaii. Bewonder de mooiste decoraties en sta oog in oog met het imposante tempeldecor, waar de twinkelende sterrenhemel en flitsende showbelichting je betoveren.

Proef, geniet en beleef de culturele rijkdom bij Pasar Malam Asia! Jij komt toch ook..?

Kijk voor meer informatie op www.pasarmalamasia.nl

Zie de Flyer