Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Johnny Bernard Band

Johnny Bernhard Band

 

De Johnny Bernhard Band is een 4-koppige formatie die countrymuziek speelt voor een breed publiek, zowel voor de luisteraars als voor de linedancers. Kortom voor iedereen die van countrymuziek houdt.

De diverse stijlen die de band speelt zijn bijv. ; Modern Country, Traditional Country, Country and Western.

Het repertoire bevat nummers van Freddy Fender tot Keith Urban, en van The Bellamy Brothers tot Brooks and Dunn, ook uitstekend geschikt om te dansen.

De Johnny Bernhard Band heeft op diverse Countryfestivals gespeeld met o.a. Heather Myles (USA) en South Mountain(Can.) in België tijdens de bekende Budfeesten.

En op de Pinksterfeesten Bornerbroek 2008 met Burrito Deluxe (USA). Zoutpop 2007 Boekelo met diverse Blues/Pop en Jazz-bands.

Naast de festivals speelt de band ook op countryavonden zoals: Country Club The Jolly Jumper.

De band heeft ook een Mini-Cd opgenomen met de titel “No Problem”, en is zeer goed ontvangen, zie onze CD recensies of luister naar onze geluidsfragmenten.

Op dit moment wordt er gewerkt aan optredens in Duitsland en België en we zijn zelfs benaderd voor een minitour in Australië.

Zoekt u een leuke vlotte countryband met kwaliteit voor een Country Festival of Countryavond, dan bent u op het juiste adres.

Voor boekingen en informatie:

website: www.johnnybernhardband.com ;

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031(0)53-4306734