Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Pasar Malam Asia Nijmegen, 27-28-29 oktober

387764953 900813268070120 4494225517758147073 nWil je niet missen: Pasar Malam Asia komt weer naar Nijmegen!

  

Selamat Datang oftewel van harte welkom op de meest sfeervolle Aziatische markt van het jaar: de Pasar Malam Asia. Nu nog imposanter, mooier en groter dan ooit tevoren. Daar wil je bij zijn van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 oktober 2023 in de Jan Massinkhal Nijmegen!

 

  

Indonesië is dichterbij dan je denkt! Pasar Malam Asia is een begrip in Nederland en wordt traditiegetrouw al vele jaren georganiseerd in diverse grote steden. Kom je ook proeven en genieten van deze unieke beleving waar al je zintuigen worden geprikkeld?

Sfeervolle Aziatische markt met activiteiten

Wat je kunt doen tijdens de Pasar Malam Asia? Waan je in tropische sferen tijdens een wandeling over de gezellige markt om gezellig te shoppen en te profiteren van leuke acties. Standhouders hebben over de hele wereld gereisd om een keur aan exclusieve producten aan te kunnen bieden. Er is een enorm aanbod van unieke artikelen zoals houtsnijwerk en batik stoffen uit Bali, olieverfschilderijen uit Thailand, zijden kleding uit China, lederwaren uit Afrika, talloze geuren wierook uit India, massageolie uit Azië, sieraden, home-deco en cadeauartikelen, exotische vruchten, sambal, spekkoek en nog zóveel meer!

Je moet een paar keer rondlopen om alles goed te zien en in je op te nemen. Mystiek ontbreekt ook zeker niet en is te vinden bij de mediums. Of ontspan lekker door een echte traditionele massage te nemen (Pitjit)!

Lekker eten

Heerlijke geuren nodigen je uit om te gaan eten bij de vele exotische food-stands met ieder hun eigen specialiteit. De Indonesische keuken is ruim vertegenwoordigd met talloze maaltijden, zoete én hartige snacks, alsook tropische drankjes, ijsjes en vruchten. Op gezellig ingerichte terrasjes kan je genieten van lekkernijen welke veelal op traditionele wijze worden bereid. Geniet van een populair drankje zoals Tjendol of Es Shanghai. Lekker tropisch en verkoelend!

Entertainment

Ook aan vermaak is er geen gebrek. Geniet elk half uur van swingende livemuziek gebracht door een keur aan artiesten uit diverse culturen. Of geniet van wervelende dansshows uit onder andere Indonesië, Tahiti en Hawaii. Bewonder de mooiste decoraties en sta oog in oog met het imposante tempeldecor op het grote podium, waar de twinkelende sterrenhemel en flitsende showbelichting je betoveren en meenemen in een magische beleving! Bekijk het hele programma op de website.

  

Veel voor weinig? Het lijkt echt Indonesië!

Pasar Malam Asia moet voor iedereen toegankelijk zijn en betaalbaar blijven. Daarom heeft de organisatie de entreeprijs ondanks alle stijgende kosten gewoon op € 8,50 gelaten, inclusief gratis parkeren en gebruik van de toiletten! Er is ook een 3-dagenkaart voor maar € 19,50. Standhouders hebben leuke aanbiedingen en je kan zelfs al snacken bij Pasar Malam Asia vanaf € 1,50 !

Proef, geniet en beleef!

Kortom, een bezoek aan Pasar Malam Asia is een gezellig dagje uit voor iedereen. Een tropische reis in eigen land, zonder jetlag en dure vliegtickets. Maak kennis met Azië, waar cultuur, kunstnijverheid en entertainment elkaar ontmoeten en samensmelten in een tropische, bijna sprookjesachtige sfeer! Een geweldige ervaring die maar eens per jaar plaatsvindt en die je dus niet wilt missen. Zet 27 oktober tot en met 29 oktober 2023 dus snel in je agenda. Toegangstickets kunt u online kopen, alsook tijdens het evenement aan de deur. Tip: Door uw tickets online te kopen hoeft u niet in de kassa-rij te staan. Meld je even aan voor het event via Facebook en blijf op de hoogte. Zien we je in de Jan Massinkhal Nijmegen?

www.pasarmalamasia.nl