Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Dance 4 Friends, Ron's Droom

stella

Lieve familie, vrienden en bekenden😍
Over 6 weken is het dan zover! Ons, Challenge XL, afscheidsfeestje na meer dan 35 jaar!
Dit gebeurt tijdens de Benefiet van Stichting Ronsdroom, die we na het overlijden van Ron als familie in 2010 hebben opgericht met als doel scholing mogelijk te maken voor kansarme kinderen in Indonesië die niet kunnen horen en praten. (Helaas is de website gehackt, wordt aan herstel gewerkt).
Sindsdien hebben we, naast de bijdrage voor het schoolgeld voor 23 kinderen in Jakarta en 11 kinderen op Bali, verschillende projecten kunnen realiseren, waaronder de bouw van een schooltje op Bali/Apuan. Dit is mede mogelijk gemaakt door de twee-jaarlijkse Benefietmiddagen/avonden en de lieve donaties. Ook de opbrengst van 5 november gaat naar het project Spraaktherapie. Hierover zal dan een presentatie gehouden worden.
Ron was één van de oprichters van Challenge, samen met Jules (r.i.p) en mijn persoon, en hoe mooi is het dat we ons laatste optreden doen bij een gathering die zijn naam draagt🙏🎶❤️🎼❤️
Het belooft een feestje te worden met de medewerking van vele muziekvrienden, een spetterende dansgroep, lieve sponsoren, heerlijke hapjes en eten van Poetri Ajoe😍
Dankbaar dat de voorverkoop van de kaartjes heel hard gaan. Wanneer je van plan bent om te komen, reserveer dan snel een kaartje.
Namens mijn familie, terimakasih banyak, veel dank! Lieve groetjes van mij🙏❤️🙏