Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Ini-Dia 5 februari a.s. in Duiven

ini feb 2023

nummer 54
Februari 2023

                                                                                                     19 januari 2023

Lieve mensen,

Na de supergezellige Nieuwjaars kumpulan waarbij de champagne rijkelijk vloeide is de volgende kumpulan alweer in aantocht. Op 5 februari zullen de bekende formaties The Rocking Players en Backline in Duiven optreden.

Locatie De Ogtent 

Het is niet mogelijk aan de bar de dranken contant af te rekenen. Pinnen en contactloos betalen kan uiteraard wel. Bij de ingang hangt een muntenautomaat waar u munten kunt kopen voor de consumpties.

Het entreegeld, de garderobe, de tombola en de catering betaalt u wel contant.

In de nabijheid van de Ogtent staat een pinautomaat waar u contant geld kunt opnemen.

Uiteraard zijn Ron en Aán Yzelman van Catering Ini-Dia weer aanwezig om u te voorzien van heerlijke Indonesische maaltijden en snacks.

Dus reserveer nu alvast uw kaarten bij één van onderstaande adressen, of door beantwoorden van deze mail, want vol=vol !

Heeft u gereserveerd en u besluit om toch niet te komen ? Geen punt, maar laat heteven weten via de mail, app of telefonisch. We kunnen dan anderen blij maken met een kaartje.

Tot slot, vòòr onze kumpulan van 8 januari is ergens een gerucht verspreid dat de kumpulan niet zou doorgaan. Dit berust op een fabeltje met als gevolg dat sommigen niet naar de kumpulan zijn gekomen. Als een kumpulan wordt geannuleerd, om wat voor reden dan ook, maken wij dat bekend op o.a. onze Facebook pagina en bij twijfel, neem dan gerust contact op met één van de bestuursleden of vrijwilligers.

Graag tot ziens op 5 februari.

Met de hartelijke groeten,

het team van Stichting Kumpulan Ini-Dia en

Ini-Dia Catering Service

Jack de Riemer

294320*Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." alt="cid:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="width:6.5416in;height:0.052in">ini feb 2023