Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Te Gast bij Eugenie 12 september Werftheater

Op deze zondagmiddag zal naast kennis en informatie, de muzikale omlijsting en de bijdrage van tante Eus als gastvrouw/cabaretière ook voor de nodige ontspanning zorgen. Zij wordt hierbij ter zijde gestaan door haar side-kick Jeffrey van Overeem. Graag tot ziens bij tante Eus.

WERFEugeniesept 900

In deze voorstelling ontvangt tante Eus steevast gasten, die haar deelgenoot maakt van zijn of haar leven.

San Fu Malth: Producent, distributeur, hoofd redacteur Pindah en mededirecteur Omroep Bersama is een Nederlands produ-cent van films en televisieseries. In 1995 richtte hij het pro-ductiebedrijf Fu Works op. In 1999 was hij medeoprichter van het distributiebedrijf A-Film. Hij produceerde Nederlandse speelfilms, waaronder Zwartboek, Alles is liefde en Kenau, televisieseries en documentaires.

Marcel Neervoort: is samen met compagnon Hans van der Meer, organisator van Pasar Malam Istimewa. Samen met zijn team reist Marcel stad en land af om het publiek te voorzien van prachtige Oosterse markten. En niet geheel zonder succes!Pasar Malam Istimewa blijft groeien. In 2023 worden er maar liefst 9 Pasars georganiseerd, hiermee is de organisatie koploper in Nederland.