Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Zondagmiddag 29 mei Te gast bij Eugenie

Zondagmiddag 29 mei Te gast bij Eugenie
 
“Te gast bij Eugenie“ is de titel van een nieuwe reeks theatervoorstellingen, waarbij tante Eus het publiek laat kennis maken met gasten, die de Indische cultuur een warm hart toedragen. Gasten uit de wereld van literatuur, beeldende kunst, theatermakers en andere opmerkelijke kunstuitingen.
 
Op deze zondagmiddag zal naast kennis en informatie, de muzikale omlijsting en de bijdrage van tante Eus als gastvrouw/cabaretière ook voor de nodige ontspanning zorgen. Zij wordt hierbij ter zijde gestaan door haar sidekick Jeffrey van Overeem. Graag tot ziens bij tante Eus.
 
 
In deze voorstelling ontvangt tante Eus steevast gasten, die haar deelgenoot maakt van zijn of haar leven;
Wouter Muller: Wouter is muzikant, tekstschrijver, componist, singer songwriter van Indische komaf. Wouter geeft met zijn indringende en humoristische liedteksten een stem aan Indische Nederlanders, zoals niet eerder is gebeurd.
 
dr Vilan van de Loo: Vilan is schrijfster en onderzoekster. Ze publiceerde onder andere de biografie van Lin Scholte, Pa van der Steur en Van Heutsz. Dit voorjaar verscheen 'Een eervol bestaan. De geschiedenis van het KNIL 1814-1950'. Ook is ze de initiatiefneemster van de Indische Schrijfschool (www.indischeschrijfschool.nl) waar ze mensen met een Indische achtergrond helpt hun verhaal op papier te zetten. Raar maar waar: ze is helemaal Hollands.
 
Na afloop van de voorstelling kan er ook nog lekker gegeten worden, een portie Nasi Rames €9,00. Nyam nyam Porsi nasi Rames yang enak!
 
Het Werftheater, Oudegracht 60 (aan de werf) Utrecht | Kassa open 14.00 uur | Aanvang voorstelling 14.30 uur.
Graag zoveel mogelijk betalen met PIN | Meld u zich uiterlijk een kwartier voor aanvang aan de kassa.
Prijs/informatie/bestellen vindt u bij de TicketService: https://www.werftheater.nl