Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Waarom Tjampoer.nl?

Logo Waarom 1

 

 Een steeds groter publiek heeft op z'n tijd zin in een gezellige dag, middag of avond met een warme tropische uitstraling! Veel mensen bezoeken daarom een Pasar Malam, Kumpulan, een Indische avond of een ander gezellig evenement met een tempo-doeloe sfeertje.

Een vaste groep van die bezoekers krijgt, al of niet via email, flyers en uitnodigingen doordat ze op de mailinglijst van een organisatie staan. Maar we hebben ontdekt dat er daarnaast talloze mensen zijn die geregeld op zoek zijn naar informatie over dit soort evenementen en die niet makkelijk kunnen vinden. Op allerlei plaatsen op het internet en daarbuiten is wel informatie te vinden, die - vinden wij - verzameld moet worden, "getjampoerd" dus: het Indonesische woord tjampoer betekent zoveel als "alles door elkaar" en www.tjampoer.nl zet alles weer keurig, overzichtelijk op een rijtje.!

Onze site www.tjampoer.nl wil onder meer organisatoren, stichtingen, verenigingen en commerciële bureaus een prikbord aanbieden waar zij hun activiteit bekend kunnen maken. Dat gebeurt geheel automatisch door het invullen en versturen van een eenvoudig formulier. De informatie wordt opgeslagen in een database en bezoekers van www.tjampoer.nl kunnen die makkelijk te zien krijgen.

Voor de mensen die een evenement zoeken, wordt de service compleet gemaakt door het aanbieden van een zoekmogelijkheid in het systeem op bijvoorbeeld:

a. soort evenement en
b. datum.

Vaak worden we gebeld door mensen die ons vragen waar bijvoorbeeld een Pasar Malam of een dansavond is of waar welke band optreedt. Wanneer u ons deze informatie geeft, kan www.tjampoer.nl op deze vragen antwoord geven. En als u zelf een eigen website heeft, kan die via www.tjampoer.nl worden doorgelinkt. Neem voor meer informatie contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.