Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Riem op de Pasar Malam Bali en grijp uw kans!

Signeer sessie met Riem (Blue Diamond) de Wolff 16 mei op de Pasar Malam Bali!

Tijdens het artiesten jubileum van Riem de Wolff een aantal jaren geleden alweer, kwamen diverse fans na die memorabele show enthousiast naar Riem toe met originele singles, ep’s en lp’s uit de beginjaren van de Blue Diamonds.

Ze vroegen Riem om deze grammofoonplaten alsnog te signeren. Aan dat spontane verzoek voldeed Riem natuurlijk graag. Zie foto.

Trots als wat gingen de fans met hun originele grammofoonplaat met Ramona alsnog na 50 jaar met een gesigneerd exemplaar naar huis. Een waar collectors item had voor hen nog meer waarde gekregen.

De organisatie van de Pasar Malam Bali heeft samen met Riem besloten een signeer sessie te organiseren voor allen die alsnog een foto, grammofoonplaat gesigneerd willen hebben. Dee sessie vindt plaats na het optreden van Riem op de Pasar Bali op vrijdag 16 mei a.s..

Riem treed op om 20.30 uur en direct na zijn show zal hij zijn fans de kans geven om grammofoonplaten of andere herinneringen te signeren. Ook kunt u dan met Riem op de foto.

De plaats voor deze sessie is de IJsselbar.

Dus grijp uw kans, u heeft nog vast uw herinneringen aan de Blue Diamonds ergens goed bewaard liggen. Misschien wat stoffig want inmiddels is de hit Ramona al meer dan 50 jaar 'oud' maar nog steeds een van de grootste Nederlandse hits ooit!

Reggie Tielman geëerd door Tjendol Sunrise op het hoofdpodium van de Pasar Malam Bali! Zondag 18 mei.