Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Muziek Cafe Ede 27 april, een echt feest!

Muziek Café Ede.

Soms zijn er van die ideeën die je pas later doen beseffen wat een waarde ze eigenlijk hebben.

De afgelopen middag in het muziekcafé werd mij duidelijk wat een enorme impact het idee van Free Line met het organiseren van het muziekcafé heeft.

Deze middag doet mij denken aan een creatieve fabriek van allerlei artiesten die bij elkaar het beste naar boven halen. Wat zou het dan niet mooi zijn om op zo’n bijeenkomst ook nieuw talent een podium te geven en ze zo kennis te laten maken met publiek en wat hun optreden daarmee doet. In feite een Comedy Train maar dan met muziek op een lokaal niveau.

Ach, het is maar een gedachte. Maar wel gevoed door de fantastische middag die ons daar geboden is.

Breezy en Free Line stonden geprogrammeerd maar spontaan kwamen er allerlei artiesten bij die middag. Diana Monoarfa, Manne Böck, Harry Jekel en ook Wout Nijland deed een gezellige duit in het zakje. (U weet toch dat Wout ook zijn roots heeft in de muziek?)

Het werd een gedenkwaardige, gezellige middag met een pallet aan muziekstijlen door de tijden heen.

Vele gasten (want zo voel je je echt op deze middagen) bleven nagenieten en maakten gebruik van het speciale menu tegen een ouderwets prijsje.

De foto’s van deze middag kunt u bekijken onder ‘ foto’s bestellen’ bovenaan de pagina van de website van Tjampoer.nl. Klik op Foto's bestellen en niet op Archief.