Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

GRATIS EVENEMENT “The Summer is Magic, passion 4 culture”

Magic

Vol trots presenteren we de 3de editie van “The Summer is Magic, passion 4 culture” met een geweldige line-up!
Het Nicolaasplein wordt weer een prachtig decor!
Om te beginnen de waanzinnige band Massada met een wervelende show voor hun 50-jarig bestaan, dit verdiend dan ook een speciaal nieuw podium geregeld door DG Sound!
Ten 2de de band “Smoorverliefd op Doe Maar”, deze band staat al geruime tijd op het verlanglijstje van JC events sweetlake en nu eindelijk kunnen boeken. Deze in heel de Benelux bekende tribute band voor jong en oud, oud sentiment maar ook onze jeugd heeft deze band omarmt.
We gaan nog even door, het 3de muziekspektakel van de dag “LOS legacy Of Santana” een fantastische band die zeker oud sentiment naar boven haalt, op deze muziek kan je gewoon niet stil blijven zitten. Dus het wordt dansen, springen en de voetjes van de vloer.
Nummer 4, geheel passend in deze line-up en voor heel Zoetermeer bekend, onze eigen Jimmy Tielman met zijn band. Genieten met een Hoofdletter.
Als jullie dan nog niet genoeg gedanst hebben zorgt onze super dj Ron Funkytown Spinning Soul with a capital S daar zeker voor met zijn opzwepende fantastisch keuze van muziek.
DIT IS EEN GRATIS EVENEMENT MEDE DANKZIJ ONZE SPONSOR VISHANDEL DE LANGE