Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Pasar Rumah Kita zaterdag 15 juni

Traditiegetrouw organiseert verpleeghuis Rumah Kita weer de Pasar Rumah Kita op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 18.00 uur. Rumah Kita is een verpleeghuis speciaal voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen en een locatie van Zinzia Zorggroep.

Centraal tijdens de Pasar Rumah Kita staat de ontmoeting, het eten en natuurlijk het genieten van dans- en muzikale optredens. Iedereen is welkom, het is een dag voor jong en oud! De toegang is gratis.

Om 10.30 uur wordt de Pasar geopend door wethouder dhr. Van Vulpen van gemeente Wageningen. Om 11.00 uur is er een gastoptreden van Ria Waccary. Zij voert haar voorstelling ‘Ria Waccary presenteert Erie Fontaine’ op, waarin ze op bijzondere wijze haar levensverhaal vertelt met muzikale ondersteuning.

Tussen 10.00 uur en 18.00 uur kan iedereen genieten van heerlijk Indisch eten en snacks. Natuurlijk zal de Tjendolkraam niet ontbreken.

Bezoekers kunnen ook gezellig shoppen bij de verschillende stands waar Oosterse producten worden verkocht. Er zijn kramen met Indonesische gebruiks- en cadeauartikelen, boeken, sieraden en sambals. Ook kunt u zich heerlijk laten Pitjitten; een Indonesische massage. De gehele dag is er livemuziek die verzorgd wordt door verschillende bands en dansgroepen zoals de band As Groove, de Rumah Kita Band, de Kumpulanband, zanger Johnny Laporte, het Angklungorkest Perwarindo en de dansgroep Slaras Budaya die traditionele Indonesische dansoptredens verzorgt.Rumah