Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Dierenpark Taman Indonesia in het teken van Indofood

Dierenpark Taman Indonesia in het teken van Indofood 

In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 juli aanstaande organiseert Taman Indonesia in samenwerking met Indofoodtours het allereerste Indofoodfestival Taman Indonesia. Een weekend dat volledig in het teken staat van Indofood. Naast snacks, maaltijden en culinaire oleh oleh* om mee naar huis te nemen, zijn er ook diverse culinaire activiteiten te beleven.

*cadeautjes om mee te nemen voor het thuisfront, naar goed Indonesisch gebruik

Het mooie aan dit festival is dat het niet alleen draait om het eten. Het is ook een plek om samen te komen, te genieten van goed gezelschap en een gezellige sfeer. Tussen het eten door bezoek je het mooie park vol dieren en cultuur uit Indonesië.  

Diverse bekende namen uit de Indofood wereld zijn aanwezig. Onder andere Francis Kuijk (Francis Bakt en Kookt), Stanly Rutten (Rumah Rasa), Hed Weber (Soet n Sout) en Marc Tierolf (Oma Miet) zullen een of beide dagen aanwezig zijn.

Praktische informatie

Data: zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024

Tijden: 12.00-17.00 uur 

Locatie: Taman Indonesia, Kallenkote 53, 8345 HE Kallenkote

Kaarten: online reserveren kan via: https://www.taman-indonesia.nl/ Je betaalt alleen voor het reguliere entreeticket van het park om het Indofoodfestival Taman Indonesia bij te wonen.

Over Taman Indonesia

In de dierentuin vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesië. Naast de dieren is er veel van de Indonesische cultuur te zien, van batik tot wayang en van de kris tot houtsnijwerk. Prachtige maskers, mooie  Javaanse dansen en prachtige schilderijen en beelden. Bijzondere items staat tentoongesteld in de expositieruimte en je komt ook allerlei mooie dingen tegen op je tocht door de tuin en het dierenpark. Hou je ogen goed open en ontdek het zelf.

Over Indofoodtours 

Eet jezelf een weg door Indisch en Indonesisch Nederland. Tijdens de foodtours in het teken van Indofood leer je niet alleen veel over het eten, maar ook over de bijbehorende cultuur en geschiedenis. En een cliché maar waar: eten verbindt. We hebben met onze tours niet alleen al tientallen magen gevuld, het was ook de start van menig vriendschap. Van deelnemers die ontdekten dat hun grootouders op dezelfde boot naar Nederland kwamen uit het verre Indië tot het vinden van reismaatjes voor een toekomstige reis naar Indonesië. Om daar een eigen Indofoodtour to the max te beleven.Taman 900