Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Pinksterweekend naar Pasar Malam Asia Groningen!

Komend Pinksterweekend genieten van de sfeer van Indonesië?

26-27-28-29 mei!

Dat is mogelijk in sportcentrum Kardinge in Groningen waar de Pasar Malam Asia inmiddels tot een jaarlijks terugkerend evenement is geworden! Een ware ontmoetingsplek voor de liefhebbers van deze cultuur en die ermee kennis willen maken.

 

‘De Pasar is groter dan ooit in Kardinge’, vertelt Jeffrey Bruil de organisator achter dit evenement. ‘De belangstelling voor een plaatsje op de Aziatische markt in Groningen was zo groot dat we een wachtlijst voor standhouders hebben moeten aanleggen. ‘We zitten bommetje vol! Dat is ongekend.’

De standhouders van de meer dan 100 kramen, de meer dan 70 artiesten (bands, soloartiesten en dansgroepen), de koks van de restaurants en snackcorners zetten 4 dagen lang hun beste beentje voor om de bewoners van Groningen en ver daarbuiten te laten genieten van de rijke cultuur van Azië.

Proef, geniet en beleef Indonesië is dan ook het credo!

 

De blikvanger van dit evenement is het unieke tempeldecor waarvan er maar één is in Europa. Een lichtshow zorgt voor een magische tropische sfeer.

Maar ook de verder aankleding is spectaculair. Kardinge is omgetoverd tot een stukje tropisch paradijs. Diverse plekken nodigen uit tot een leuk fotomoment!

‘Met Pasar Malam Asia willen we de mensen (opnieuw)kennis laten kennis laten maken met Indonesië.  De entreeprijs is laag gehouden (8,50) en parkeren en toiletbezoek is gratis’Nieuws 1