Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Ricardo's Wish 30 oktober in Reeuwijk!

Ricardos 800 wish flyer JPG

Ricardo's Wish!

In 2017 zijn Ricardo Pongajow en Jennet Barkey op uitnodiging van de Molukse Bersama Latin Maluku als vrienden/fotografen mee gegaan met hun tour naar Ambon.

De opbrengst van het 1e optreden in Badonci Paduli werd geschonken aan het christelijke weeshuis Caleb en het moslim weeshuis Yayasan Hidayatullah en door de bandleden persoonlijk overhandigd.

Ricardo en Jennet maakten een fotoverslag hiervan. De ontmoeting heeft veel emoties opgeroepen, op weg naar het hotel is er afgesproken dat wij nog iets zouden organiseren voor de 2 weeshuizen.

Door Ricardo's plotselinge overlijden en de bandwisseling bij Bersama daarna, de lockdowns moesten wij dit keer op keer uitstellen.

Maar nu is het eindelijk zover! Wij, Carla Latuny en Jennet Barkey organiseren het evenement en bieden een prachtig programma met tal van artiesten, check hiervoor de flyer! 

De kaartverkoop is op 31 augustus gestart, reserveren/aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.