Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Senang met de Stille Kracht. Ivonne Kreule

Het boek 'SENANG met de Stille Kracht'
komt eraan!
 

Screenshot 2022 08 18 at 11.17.04
Je op je gemak voelen met de Stille Kracht, kan dat? 

Auteur Ivonne Kreule bewijst niet alleen dat het mogelijk is, ze geeft met haar boek bovendien vele inspirerende oefeningen waarmee ook jij deze Indonesische wijsheden in je leven kunt integreren. Ze geeft uitleg over 33 van de meest toonaangevende onderwerpen over de Stille Kracht zoals die nog altijd op het eiland Java worden toegepast. Met onder meer meditaties, recepten, ademhalings- en bewegingsoefeningen nodigt ze je uit de technieken van de Stille Kracht in te zetten, om je op allerlei gebieden in het leven meer senang te voelen!

SENANG met het boek

Dit kleurrijke 'hardcover' boek van Stichting Aliran telt maar liefst  368 pagina's. Het  is voorzien van vele illustraties en staat boordevol informatie. De hoofdstukken in dit boek 'SENANG met de Stille Kracht' volgen de structuur van het eerder uitgebrachte werk van Stichting Aliran: het orakeldeck 'Kaarten van Stille Kracht'.
Je kunt dit boek als een verdieping op het orakeldeck gebruiken. Je kunt het echter ook als een op zichzelf staand boek lezen.

Het boek is tweeledig. 
Enerzijds biedt het een naslagwerk over Javaans cultureel erfgoed. Elk hoofdstuk bevat vijf pagina's aan achtergrondinformatie bij een thema. Deze zijn allemaal gerelateerd aan tradities en technieken van de helende Stille Kracht. Deze achtergrondinformatie is gebaseerd op zowel geraadpleegde bronnen als op de zienswijze van Stichting Aliran. 

'SENANG met de Stille Kracht' is anderzijds ook bedoeld als een zelfhulpboek. Met de verzameling tradities en technieken van de Stille Kracht voor balans, biedt dit boek vele handvatten voor persoonlijke ontwikkeling. Elk hoofdstuk bevat daarom naast de achtergrondinformatie ook vijf pagina's aan toepassingen. Praktische oefeningen en  inspirerende rituelen laten je kennismaken met 33 Javaanse tradities. Deze zijn er op gericht je innerlijke kracht te versterken en senang (blij, gelukkig, comfortabel) te zijn met de Stille Kracht.  

Het is een uniek naslagwerk en zelfhulpboek geworden!
Het boek zal verkocht worden voor €47,95 (inclusief btw).
Vanaf 4 september zullen de boeken worden verzonden. Bestel jij jouw exemplaar in de voorverkoop tot en met 4 september, dan betaal je over jouw bestelling  geen verzendkosten. 

Het schrijven zelf was voor mij een onbetaalbaar traject van vele jaren passie en liefde. Ik beschouw het resultaat ook als een persoonlijke groeicurve: een overzicht van kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan. Deze inzichten deel ik graag met jullie. Vanuit het expertisecentrum Stichting Aliran in algemene zin en via 'SENANG met de Stille Kracht' in het bijzonder.

Rondom het verschijnen van dit boek hebben we mooie acties gepland:
* Als je nu  jouw exemplaar in de voorverkoop bestelt, betaal je geen verzendkosten!
* Kom erbij wanneer we het boek presenteren op de Silaturahmi. Deze vindt plaats onder de prachtige 'groene bedstee' van landgoed Mariëndaal te Arnhem, op 4 september.
* Of verdiep je verder, tijdens de  bijeenkomst op 17 september waarin we de Stille Kracht niet alleen bespreken, maar vooral ook ervaren.
* Ontvang ons liever bij je thuis? Dan komen wij naar jou en jouw gasten toe.

klik hier voor de nieuwsbrief https://mailchi.mp/5c02f6007b97/senang