Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

TLP reis 2022

Vakantie…, het lijkt weer te kunnen.


We hebben weer een muziekreis in voorbereiding naar 4 sterren hotel Alhambra in Santa Susanna van 10-19 juni.
Het is dus tijd voor voorpret. Grappig hoe je brein werkt. Ik dacht gelijk aan het feit dat het alweer 2 jaar geleden was dat ik mijn koffer pakte. Mijn gedachten kwamen los: waar was mijn paspoort, zou mijn zwembroek nog wel passen, wat nam ik altijd mee naar Santa Susanna?  O ja niet vergeten de oplader mee te nemen voor de telefoon en hoe zat het ook alweer met mijn reisverzekering? Hoe heette ook alweer dan kleine heerlijke kopje koffie op het terras, o ja een Cortado.
In gedachten zag ik mij koffer van twee jaar geleden voor me. Herinneringen aan de vele reizen naar hotel Alhambra komen boven. Ik zie diverse gasten voor me, de dansgroepen, de bands, de artiesten, de altijd zo emotionele slotavonden…. Ik doe mijn ogen dicht en ik ben gelijk op vakantie. Ik proost met Paco met een heerlijk koel glas sangria, ik schiet in de lach om een begroeting van Rochie. En dan doe ik mijn ogen open en ben ik weer terug op het kantoor van TLP.
Diverse telefoontjes heb ik gehad evenals WhatsApp berichten en e-mails. Kunnen we al boeken Leen?
Dus snel aan de gang met het boekingsformulier wat u hierbij aantreft. De snelle beslissers willen we natuurlijk van dienst zijn.
Het zonnetje schijnt weer voor de gasten, voor de artiesten, voor het personeel van Alhambra en natuurlijk voor TLP.
We houden u op de hoogte van de voorbereidingen en u kunt dus al u wilt al boeken. Lees ook de voorwaarden van Solmar zodat u weet dat het weer een perfect georganiseerde reis is.