Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Peter Ryan Elvis Presley Show!

700 Template artiesten Peter Ryan 2 2500 flyer Jukebox 2 datum

 

Zie dit als een eerste aankondiging van de TWEEDE JUKEBOX LIVE!

Dus….bent u ook zo toe aan een tweede middag Jukebox-Live en wilt u er (weer) even tussenuit? Lekker even genieten van een mooi programma, een hapje en een drankje. En met een spannende Kienronde met mooie prijzen?

Vul dan per direct het reserveringsformulier in t.b.v. de zondagmiddag op 16 aug a.s. van 14:00 tot 19:00 uur. De zaal is open vanaf 13:30 uur

En net zoals de vorige keer: U zit er niet aan vast.

Maar een voorlopige reservering houdt wel in dat u in ieder geval een plaats heeft als alles volgens de dan geldende maatregelen kan plaatsvinden en u definitief inschrijft en betaalt.

We bepalen uiterlijk 3 augustus of het evenement door kan gaan op basis van voldoende voorlopige reserveringen. Is er eerder dan 3 augustus voldoende belangstelling dan kunnen we dit eerder bekend maken.

Dus u betaalt niets totdat alle seinen op groen staan.

Kan het evenement definitief plaatsvinden op 16 augustus dan ontvangt u het programma, de link naar het definitieve inschrijfformulier en de betalingsinformatie. (Betaling direct met uw reservering)

Uw reservering is dan definitief.

Het evenement kan alleen doorgang vinden als er voldoende voorlopige reserveringen zijn zodat we weten dat er voldoende belangstelling is.

 

Zie voor meer info: Klik hier