Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Programma Pasar Istimewa XL Assen!

900 FLYER ASSEN 2019 A5 FRONT

De grootste Pasar Malam van het Noorden is in de Expo Assen
Istimewa Events heeft de Pasar Malam in Assen en Den Bosch toegevoegd aan zijn XL Pasars waardoor het aantal XL Pasars in Nederland van 2 (Rotterdam en Zwolle) naar 4 is gestegen!

Toen voormalig organisator Fred Lammers (Pasar Malam Bagus) en haleigenaar Libéma begin 2018 aan Istimewa Events hebben gevraagd om deze Pasar Malam in Assen te organiseren hebben zij deze kans uiteraard niet aan zich voorbij laten gaan en in september 2018 voor de eerste keer een Pasar Malam Istimewa in Assen georganiseerd.

Met bijna 6000 m2, 8 restaurants, ruim 100 kramen, 2 podia en 41 optredens in 3 dagen is de XL toevoeging dan ook meer dan terecht. Het enige wat niet XL is, is de prijs! Want in de online voorverkoop zijn de goedkoopste kaarten al voor maar € 5,- te koop via www.istimewa-events.nl en het parkeren kost maar € 3,-.

Dit jaar is de Pasar Malam Istimewa XL Assen van 6 tot en met 8 september.
De openingstijden zijn:
Vrijdag 13:00 – 23:00
Zaterdag 12:00 – 22:00
Zondag 12:00 – 20:00

Op de Oosterse markt met ruim 100 kramen kunt u naast shoppen ook terecht voor een reading bij 1 van de mediums, een Indonesische massage (pitjit) krijgen en lekker eten en snoepen bij 1 van de restaurants. Daarnaast is er op de 2 podia 3 dagen lang een goed gevuld podiumprogramma, welke gepresenteerd wordt door de bekende Istimewa presentatrice Sylvia Elders.

Molukse dag
De keuze om één dag in het teken te zetten van de Molukken lijkt een logische keuze gezien de grote Molukse gemeenschap in Assen en omgeving. De Molukse dag, of in de Molukse taal: Hari Maluku zal plaats vinden op de eerste dag van de Pasar Malam; vrijdag 6 september. Van 13:00 tot 23:00 uur zullen er optredens zijn van Bad Habit, Simeon & Friends, Alley & Maurice, DJ Triplets en Roy Tuhumury. Roy Tuhumury woont op de Molukken en is speciaal voor optredens in Nederland.

Pasar Malam programma op zaterdag en zondag
Op zaterdag 7 september gaan de deuren van de Pasar Malam Istimewa om 12:00 uur open en zullen de 1e bezoekers verwelkomd worden door de klanken van The StreetRollers en duo Free Line. De dansgroep ‘Nuansa Bali Art’ is een nieuwe naam en zal in Assen voor het eerst optreden. Deze groep is samengesteld door de bekende en veel geprezen danser Ketut Edi Sugianto die zijn woonplaats op Bali onlangs verruilde voor Nederland. Later op de dag zal Ben Heart op beide podiums een keer het publiek vermaken en als klap op de vuurpijl is er om 14:15 ook nog eens optreden van Aïs Lawa-Lata, bekend van o.a. de Late Late Lien show.
Op zondag 8 september kunnen tijdens de 3 optredens van Buckle Up de voetjes van de vloer en zal Ester Latama originele Indonesische en Molukse nummers afwisselen met moderne muziek. De dansgroep Wahana Budaya laat op beide podia prachtige Indonesische dansen zien. Ook komt Danny Everett, een bekende zowel in het Indische als het Nederlandstalige circuit, 2 optredens verzorgen. Als primeur op de Pasar Malam Istimewa treedt JazzmasterMania op, een 5-koppige IndoRock band die met hun Jazzmaster gitaren de Indorock muziekstijl weer aan het grote publiek kenbaar gaan maken, zoals The Tielman Brothers dat in 1965 deden.

Op www.istimewa-events.nl kunnen alle tijden, tickets, praktische informatie en overige evenementen van Istimewa Events gevonden worden.

900 FLYER ASSEN 2019 A5 BACK