Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Bij Eugenie in de Keuken 10 maart a.s.

Bij Eugenie in de keuken Yvonne Groeneveld.

U kunt nog reserveren voor 10 maart!

De laatse voorstelling was dik uitverkocht dus grijp uw kans om de reserveren voor 10 maart. Een gezellige middag welke u kunt afsluiten met een heerlijke maaltijd! Elke keer weer wordt het een ware happening.

Voor reserveringen e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 - 231 54 40

Voor meer informatie: mail to: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

“Bij Eugenie in de keuken” is de titel van een nieuwe reeks theatervoorstellingen, waarbij tante Eus het publiek meeneemt in gebeurtenissen op en rond haar keuken. In deze Culinaire Beleving, krijgt u niet alleen te maken met keukenrecepten, maar neemt zij u ook mee in haar keukenverhalen, haar liedjes, haar anekdotes en haar keukenroddels. Daarin wordt zij bijgestaan door haar kokkie/kebon Jeffrey van Overeem, die in haar keuken de maaltijden voorbereidt en aan het eind van de middag worden geserveerd.

In deze voorstelling ontvangt tante Eus steevast gasten, die haar deelgenoot maakt van zijn of haar leven. De gasten van deze maand zijn Han Dehne, hij ziet het als zijn taak, maar ook als grote hobby om alles wat met Nederland

Indië te maken had te bestuderen, maar ook daarvoor met o.a. het Rijk van Mataram. Hij heeft inmiddels een aantal boeken geschreven, maar is ook op facebook veelvuldig bezig zijn kennis over Nederland Indië over te dragen, opdat dit niet verloren gaat. Ook komt Seni Suara, een Indisch koor dat bestaat uit meerdere generaties “Indo’s” en leden die de Nederlands Indische cultuur en historie een warm hart toedragen.De professionele leiding is in handen van de gerenommeerde dirigent Rubijanto (Robby) Soetanto. Voor een meerprijs van €10,- op de entreeprijs kunt u dan na afloop meegenieten van een feestelijk voorafje en een heerlijke portie Nasi Rames.

Voorstelling: ZondagMIDDAG 10 maart

Aanvang: 14.30 uur. Het Werftheater, Oudegracht 60 aan de Werf, Utrecht

Kassa open: 14.00 uur. Entree: € 13,- / € 23,- met maaltijd

55+ en CJP € 11,- / € 21,- met maaltijd.

LEAF10mrt Voor reserveringen e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 - 231 54 40

Voor meer informatie: mail to: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.yvonnegroeneveld.nl | www.werftheater.nl