Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Pasar Malam Leek

Een tropisch festijn boordevol verrassingen vlak bij huis
 
Ook dit jaar 2018 is de Pasar Malam Leek weer terug in het Sportcentrum Leek welk centrum omgetoverd wordt tot een tropisch paradijs. Warm even op voor de winter in deze tropische ambiance en u bent klaar voor de winter.
 
De vorige edities kenmerkten zich door de prettige samenwerking tussen het management van het succesvolle Sportcentrum Leek en de Stichting Stellar wat ertoe leidde dat deze Pasar excelleerde in Oosterse allure, warmte, gezelligheid en entertainment. En vooral…. Tevredenheid bij de bezoekers! Want daar gaat het de organisatoren om: het publiek moet aan haar trekken komen wat betreft de aantrekkelijk van de markt, de optredens en natuurlijk het eten. 
De uitstekende bezoekersaantallen van met name vorig jaar heeft Stellar Events geïnspireerd om het evenement nog eens nader te bekijken en nog grootser aan te pakken. U de organisatie voorspelt: ‘U waant zich bij het betreden van deze editie van de Pasar Malam op vakantie in Indonesie!’
 
Deze Aziatische (avond)markt heeft zich inmiddels een vaste plaats verworven in de harten van vele inwoners van Leek en omstreken. Een bezoek aan deze Pasar is in feite voor velen een traditie geworden.
 
 
Pasar Malam voorkant 900
 
web Pasar Malam A51 2 700