Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Wally Preyll, 35 jaar op de planken, vier het gratis mee!

In de plaats waar zijn wieg heeft gestaan viert zanger/entertainer Wally Preyll zijn 35-jarig jubileum als artiest. En hoe doe je dit beter dan met een muzikaal overzicht van Toen Tot Thans.

web 700 Wally 39023702 264856771000470 2868702394659635200 n
Begonnen als vertolker van grootheden als Elvis en Jerry Lee Lewis is het Rock ’n Roll virus nog altijd volop aanwezig in zijn Vlaardings DNA.
Bijgestaan door Golden Oldies-formatie Of Course trekt Wally zijn spraakmakende kleding aan van toen.
Met hen brengt hij een spetterende Rock ‘n’ Roll show van een uur waar de vonken vanaf vliegen.

Dat Wally Preyll meer is dan zijn naam doet vermoeden wordt snel duidelijk als hij als Johnny Valentino en zijn projectmatige Walter het podium deelt met muziekvriend en producer Peter van Leerdam.

Omdat zijn carrière uit meer bestaat dan zingen alleen komt er een aantal bevriende artiesten langs als gelouterd countrygirl Jaimy Taylor en de babe’s van BeM, Barbara en Marscha, al jaren de charmante helft van zijn dinershows aan boord zowel als met voeten op de grond.

Het wordt,’ aldus Wally Preyll, ‘een feest dat ’t Prikkewater op zijn grondvesten doet schudden en het water in de Koningin Wilhelminahaven Haven laat klotsen.’
Zijn trouwe kompaan Jan van de Kuijl alias John Ditch van Ocean Multimedia staat als altijd garant voor een strakke sound en draagt zijn steentje bij als DJ.

Het feest wordt gehouden in Partycentrum ’t Prikkewater aan de Koningin Wilhelminahaven in Vlaardingen.’
Om 13.15 uur gaat de deur open en om 14.00 uur wordt het knallen met muziek en de toegang is gratis.