Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Madaloka Dance Studio op Pasar Malam Nieuwegein 22 april!

Impressie van Madaloka Dance Studio op Pasar Malam Eindhoven.

Madaloka eindhoven 0006

Dans, modeshow en zang.

Drie elementen die de leden van Dance Studio Madaloka aan de toeschouwers in Eindhoven (met veel succes) professioneel brachten.

Wat een prachtige kleding en wat stralen de dansers! Dynamiek, vitaliteit, vrolijkheid, cultuur maar vooral de liefde voor de dans straalt van het podium zo de zaal in!

Wat een expressie op het podium, wat een mooie bewegingen en zelfs Streetdance hebben zij in hun voorstelling opgenomen.

Madaloka eindhoven 0036

De modeshow met de kleding van Oerip Ethnic Batik Fashion is een inspiratie voor vele bezoekers en die waren ook deze derde dag weer naar de Pasar Malam gekomen. De gedurfde combinatie van de diverse Batik motieven geven deze modelijn een onverwachte twist. En zoals presentatrice Milly Akerina verwoordde: ‘Het is prachtige vrijetijdskleding maar ook naar kantoor kun je deze kleding dragen’.

Ook bijzonder de paraplu’s van de kunstenaar Heru Mataya waren prachtig van kleur en voorzien van motieven uit Azië.

Een optreden moet natuurlijk plaatsvinden op een podium en dat moet goed uitgelicht zijn dan komen de dansen en de modeshow goed tot hun recht. Complimenten dan ook voor TLP Productions die er weer een fraai uitgelicht plaatje van maakte.

Madaloka eindhoven 0055

De kleding van Oerip Batik wordt geïmporteerd en gedistribueerd door een van de danseressen, Nova Burdo Marseline , die deze kleding in vele landen in Europa als heeft geshowd. Kijkt u maar eens op haar Facebook pagina: https://nl-nl.facebook.com/indonesiabatik.nl/

Een heel bijzondere dansgroep die het showelement in de optredens tot een grote hoogte brengt!

Ook weer aanwezig op de Pasar Malam in de Beursfabriek in Nieuwegein op 22 april. De Pasar is er drie dagen en wel van 20 t/m 22 april.

Zie ook www.stichtingstellar.nl