Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

12 juni 2023 - 21 juni 2023, 00:00 - 06:00

(Opslaan naar agenda)

TBA

TLP Spanje-reis 2023
TLP Reis Spanje 2023!
Dank aan de gasten van de afgelopen TLP-reis 2022 naar Santa Susanna voor de topbeoordeling van onze reis. We scoorden gemiddeld een 8.4!
Dat geeft ons enorm veel energie om direct aan de slag te gaan met de reis voor 2023.
Let op! De datum is aangepast naar maandag 12 juni t/m woensdag 21 juni 2023 (busreis). Verblijf in Hotel Alhambra dinsdag 13 juni tot dinsdag 20 juni 2023. Dus graag uw aandacht hiervoor!
Door het tevredenheidsonderzoek hebben wij verschillende belangrijke tips gekregen die we gaan uitwerken. Zo zijn we bezig met een excursie naar Barcelona en ook zijn we bezig met een snack party en misschien ook wat andere culinaire aanpassingen. We houden u op de hoogte.
Een begin is gemaakt met het benaderen van diverse artiesten voor 2023 en we kunnen u nu al meedelen dat we een spectaculaire Hawaiian/Tahitian Show hebben geboekt. Ja inderdaad Regina, Bernard en Vito uit Frankrijk aangevuld met diverse dansers en danseressen. Dat belooft spectaculair te worden.
M.b.t. de prijs zijn we nog aan het calculeren maar we maken deze zo snel mogelijk bekend het streven is om de prijs van de reis niet meer dan met het inflatiecijfer te verhogen. Helaas zullen we daar niet aan kunnen ontkomen. De TLP-reis moet betaalbaar blijven voor iedereen is ons streven over al die jaren en dat blijft zo!
Wilt u per e-mail op de hoogte worden gehouden van onze reis en de ontwikkelingen de komende maanden vul dan via onderstaande link uw gegevens in en we sturen u dan regelmatig een Nieuwsbrief m.b.t. de TLP Spanje Reis 2023.
https://form.jotformeu.com/TLPProductions/TLP-Spanje-Reis-Nieuwsbrief-2023
Heeft u vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met mij.
[email protected]
www.tlpproductions.nl

Met vriendelijke groet, namens het TLP-Team
Leen