Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

11 augustus 2019 - 14 augustus 2019, 00:00 - 00:00

(Opslaan naar agenda)

Statenplein Dordrecht

Pasar Malam Istimewa
Datum: 11 t/m 14 augustus
Locatie: Statenplein, Sarisgang en Achterom, Dordrecht

Openingstijden:
Zondag 11 augustus: 13:00 – 20:30
Maandag 12 augustus: 12:00 – 20:30
Dinsdag 13 augustus: 12:00 – 20:30
Woensdag 14 augustus: 12:00 – 19:00

Van 11 t/m 14 augustus vindt de 8e editie van de gratis toegankelijke Pasar Malam Istimewa in Dordrecht plaats.

Dit culturele festijn, waar Indonesië centraal staat wordt,  met een oosterse specialiteitenmarkt met ca. 100 kramen en 23 restaurants, met recht de grootste gratis toegankelijke Pasar Malam van Nederland genoemd. Maar daar laat de organisatie (Istimewa Events) het niet bij dit jaar. Op de Pasar Malam Istimewa Dordrecht staan al jaren 2 podia. Degenen die deze Pasar Malam al langer bezoeken weten dat er voorheen een groot podium (Statenplein) en een klein podium (Sarisgang) waren. Vorig jaar was al besloten om het podium van de Sarisgang te verplaatsen naar het plein op het Achterom en werd dit podium naar de Dordtse ras-entertainer Edu Schalk vernoemd. Op het 'Edu Schalk Podium' traden toen solo zangers en zangeressen op of incidenteel een duo.

Dit jaar heeft de Pasar Malam twee grote podia, met bands! En niet de minste, voor deze editie heeft de organisatie voor beide podia zeer populaire bands geboekt waaronder bijvoorbeeld The Wanderers uit Dordrecht. Ook zijn er op beide podia solo-artiesten te zien. Ook Justine Pelmelay is dit jaar weer van de partij en zal op beide podia een optreden verzorgen met de “Phillysound”.
De Pasar Malam Istimewa in Dordrecht doet zijn titel “grootste gratis pasar malam van Nederland” ook dit jaar zeker weer eer aan.Statenplein Dordrecht

Statenplein, 3311 Dordrecht, Nederland
Geef routebeschrijving