Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

14 september 2019 12:00 - 18:00

(Opslaan naar agenda)

Dierenpark Taman Indonesia

Pasar Makanan bij Taman Indonesia

Pasar Makanan 14 & 15 september

Naar aanleiding van September Culinaire Maand, draait het in het weekend van 14 en 15 september in dierenpark Taman Indonesia om eten. Aparte Indische gerechten uit grootmoeders kookboek en moderne cakes uit het huidige Indonesië passeren het menu. Maar ook bekende gerechten zoals saté, nasi rames en gado gado zullen te vinden zijn. Daarnaast vind je er diverse soorten sambals, kruiden en specerijen uit de oosterse keuken, en op zondag een leuke kookdemonstratie. Tevens is er op zaterdag de live band Krontjong Toegoe Modern die de bezoekers laat swingen op echte traditionele krontjong muziek!

Dresscode : Fruit en lekker eten!

Om het feest helemaal compleet te maken, is er ook een dresscode. Iedereen die een broek, jurk of shirt aan heeft met fruit of andere lekkernijen, krijgt 20% korting op de entreeprijs.

Lachen met Ricky Risolles op 15 september

We kennen hem als Ricky Risolles: ‘Ik ben niet de Indo, maar ik ben een Indo…’ Zijn echte naam is Jaro Wolff, geboren in de dessa van Rotterdam, opgegroeid met Tammy Wynette, The Blue Diamonds, Johnny Cash en zijn grote held: Rudi van Dalm. Hij is afkomstig uit een grote familie met de welbekende kumpulans en natuurlijk makan(an) Op zondag 15 september trekt Ricky Risolles zijn lolbroek aan en zal een optreden geven op de Pasar Makanan, onder andere met zijn hilarische nummers ‘Mijn soto, Gila Risolles en oma’s Song’. Ricky heeft net zijn nieuwe song ‘Ik wil naar Bali’ uit. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet naar Bali?

Feestjes, maaltijden en partijtjes in het naseizoen

Komend najaar is er de mogelijkheid om familiefeesten, verjaardagen en kumpulans te vieren in Taman Indonesia. Hierbij kunnen we heerlijke maaltijden serveren en zorgen we voor een gezellige Indonesische sfeer. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.


Dierenpark Taman Indonesia

Kallenkote 53, 8345 HE Kallenkote, The Netherlands
Geef routebeschrijving