Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

21 oktober 2019 - 25 oktober 2019, 12:00 - 18:00

(Opslaan naar agenda)

Dierenpark Taman Indonesia

21 10 2019

PENTJAK SILAT DAG

Deze maandag staat in het teken van Pentjak Silat, een Indonesische vechtkunst. Naast een demonstratie en workshop van Pentjak Silat groep Parahyangan uit Groningen, kun je ook de jeugdserie Ninja Nanny bewonderen die momenteel genomineerd is voor de Televisier-ring!

22 10 2019

BAMBOE BOUWEN

Op deze dinsdag kunnen de kinderen bamboe bouwen met Petan Pan! Een hoge toren, een piramide of een gezellige tent, leef je uit! Ook kunnen de kinderen met elastieken (ook wel bamboestieken genoemd) zelfstandig aan hun eigen bouwwerk knutsel. Bouwplezier gegarandeerd!

POCO POCO WORKSHOP

De poco poco is een dans uit Indonesië, die erg geliefd is in Nederland. Leer hem met Petan Pan!

Ook wordt er geschminkt vanaf 12.00 uur.

23 10 2019

VOGELS SPOTTEN

Woensdag – vogelspotdag. Kijk met de vogelspotkaart goed welke vogels er allemaal rondvliegen in de Taman (tuin) en als je je best doet, kun jij met de dierverzorger mee de dieren voeren!

24 10 2019

CULTUur MIDDAG BATAK EN NUSA Tenggara Timor-volken

Deze culturele donderdagmiddag staat in het teken van de culturen van de Batak Toba- en Nusa Tenggara Timor-volken van Indonesië. Je kunt je mooi verkleden, (hoofd-)sieraden maken en we leren een speciale dans. 

25 10 2019

OP REIS DOOR INDONESIE

Op deze vrijdag kun je op reis langs alle eilanden van Indonesië met je eigen culturele paspoort! Maak opdrachten en herinneringen met het paspoort. Tip: neem je fototoestel of telefoon mee!


Dierenpark Taman Indonesia

Kallenkote 53, 8345 HE Kallenkote, The Netherlands
Geef routebeschrijving