Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

17 september 2022 17:30 - 23:30

(Opslaan naar agenda)

Utrecht

Bootparty met Ricky Risolles

Laat deze kans niet lopen en boek snel je tickets voor de Indo Selfie Club Bootparty van 2022! Het wordt een zes uur durende doldwaze riviercruise met vertrek vanaf Utrecht.

Om ca. 17:30 uur vertrekt de boot vanaf de kade aan de Rooseveltlaan in Utrecht (bij de IKEA). Even voor middernacht meren we weer aan in Utrecht. Op de boot hebben we een gevarieerd programma en genoeg tijd om lekker te kunnen eten en te borrelen. Dansen kan op de beats van DJ Miss Angel en het hoogtepunt is het optreden van cabaretier Ricky Risolles. Momenteel tourt hij samen met Tante Lien door het land met zijn theatershow “Ya, dat is iets Indisch…“. 

Op culinair gebied worden de smaakpapillen verwend door de kookkunsten van  Leni van Maluku Food. Een avondmaaltijd is inbegrepen en er zijn natuurlijk ook snacks en versnaperingen verkrijgbaar.

En uiteraard kan je lekker kletsen of een dansje doen met onze gastheer JeeDeeBeeKaa! Het wordt een gezellige avond waarbij ontmoeten, eten, drinken, dansen en lachen centraal staan! 

Wil jij de bootparty extra feestelijk maken? Doe eens echt ‘gila’ , kom als ‘Ricky Risolles’ en bestel de enige echte gouden zonnebril en/of de karakteristieke witte muts (beanie) met opdruk bij.

Inclusief:

  • entree boot
  • avondmaaltijd van Maluku Food (goedgevuld bord met nasi of bami, twee huisgemaakte satéstokjes, kroepoek en garnituur)
  • twee consumpties
  • muziek van DJ Miss Angel
  • optreden van Ricky Risolles met ‘meet & greet’
Overige    |    Utrecht

Zie de Flyer