Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

17 februari 2018 19:30 - 18 februari 2018 00:30

(Opslaan naar agenda)

H.F. Witte Centrum - De Bilt, De Bilt

Back to the 50's and 60's en Rock & Roll
Onze Thema avond back to the Sixty’s en Rock & Roll avond met de bekendste en beste R&R band van het land, The Explosion Rockets!! Dat belooft een spetterende avond te worden!!

The Explosion Rockets werden in1959 opgericht. Zij kregen bekendheid via talentenjachten en waren snel te horen op Radio Luxemburg.
Zij traden veel op in zalen als poppodium 013 in Tilburg en Dynamo in Eindhoven. Ook deelden zij het podium met grootheden als gitarist James Burton, The Blue Diamonds en zanger Chris Montez.
Tevens werden zij gevraagd om het voorprogramma van Jerry Lee Lewis te verzorgen.
Inmiddels heeft het buitenland The Explosion Rockets ook ontdekt. In België, Duitsland, Engeland en Luxemburg zijn al succesvolle concerten gegeven.
In 2014 werden The Explosion Rockets onderscheiden met de ‘Andy Tielman Award’ een prachtige erkenning voor de vele succesvolle Rock & Roll jaren.
Twee jaar eerder was een absoluut hoogtepunt voor de band het begeleiden van Andy Tielman tijdens zijn allerlaatste optreden. Niet kort daarna overleed de ‘Godfather van de Indorock.

Kaarten kunnen besteld worden door € 12,50 p.p over te maken op IBAN NL14 INGB 0006484218 tnv Q. Saalberg ovv The Explosion Rockets. Kaarten liggen dan klaar aan de zaal. 
Betalen aan de zaal is € 15,00.

Zie de Flyer

H.F. Witte Centrum - De Bilt

Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt, The Netherlands
Geef routebeschrijving