Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

04 september 2022 00:00

(Opslaan naar agenda)

Landgoed Mariendaal

Silaturahmi Lancering boek ¨ Senang met de stille kracht¨

Elk kwartaal  organiseert Stichting Aliran in een gezellige informele bijeenkomst rondom Indonesische of Indische thema's! Deze edities zullen ook worden gekoppeld  aan Indonesische tradities rondom elementen Aarde, Water, Vuur of Lucht.

Zie het als een gezellige picknick met gelegenheid voor open podium, waar je elkaar voor het eerst of opnieuw ontmoet. De derde van dit jaar vindt plaats op 4 september 2022, met het thema Lucht. 

 

Deze dag staat in het teken van een  unieke inzegeningsceremonie!

Tijdens deze middag geven we samen vorm aan de lancering van het boek 'SENANG met de Stille Kracht'.  Je deelt jouw goede intenties voor het boek, dat vanaf dat moment zal worden vrijgegeven aan het publiek. Bovendien breng je jouw goede intenties ook over, op een voor jou persoonlijk belangrijke situatie. Deze zegenen we in met behulp van de Stille Kracht, zodat je vanaf dat moment ook senang kunt zijn met het verloop van die voor jou belangrijke omstandigheid. Ook kinderen zijn welkom om hun wensen te delen. Neem een natuurlijk product mee (bijvoorbeeld een steen, een bloem, een kastanje, een veer) die je voor dit ritueel gebruikt en achterlaat in de natuur. 

 

We komen samen op Landgoed Mariëndaal. Dit natuurgebied staat bekend om onder meer haar schitterende 300 meter lange beukenhaag, die als een natuurlijke tunnel bescherming biedt. Ze geeft verkoeling op een hete nazomer dag en beschutting wanneer het regent. Al 150 jaar verklaren mensen hun liefde en goede intenties bij de lindeboom in het midden van de haag. 

Vanaf dit moment gaan de boeken de wijde wereld in. Mocht jij ook een exemplaar willen aanschaffen, dan kun je deze  ter plaatse laten signeren door de auteur.

 

Omdat de Silaturahmi ook in het teken staat van samen delen, is het fijn dat je wat lekkers te eten of te drinken mee neemt, wat we samen zullen nuttigen. Ten behoeve van deze speciale bijeenkomst wordt een kleine bijdrage gevraagd van E10,00. Meld je aan via de webshop van Aliran.nl.  Dan weten wij op hoeveel mensen we ons kunnen voorbereiden. Na aanmelding ontvang je de  exacte gegevens van de tijd en plaats waar we verzamelen om naar de 'groene bedstee'  te lopen. 

 

Voor de volgende keer: heb jij een locatie op het oog waar je graag wilt samenkomen? Is er een actueel onderwerp dat je graag wilt bespreken of ervaren? Heb je een groep geïnteresseerden bijeengebracht en wil je graag dat we in het najaar aanschuiven voor een openbaar evenement? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht zijn we voor de vierde editie van de silaturahmi bij jou! 


voor meer info op www.aliran.nl/aanbod/silaturahmi-04-09-22/


Zie de Flyer