Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Dwibhumi

Balinese dansgroep DwiBhumi brengt met veel passie, professionaliteit en enthousiasme de intrigerende danskunst en cultuur van Bali dichterbij. We willen ons publiek inspireren en u laten genieten van al het moois dat de cultuur van Bali te bieden heeft. Dat doen we met name door middel van onze dansvoorstellingen, culturele workshops (o.a. wayangpoppen en offerandes maken) en lezingen.

 

DwiBhumi - de naam betekent: twee werelden; Bali en Nederland - beschikt over een groot repertoire Balinese klassieke, traditionele en moderne dansen, waaronder hofdansen, maskerdansen en welkomstdansen. Desgewenst kan een optreden met live gamelanmuziek worden verzorgd. Dit zal uw gasten nog meer in de sfeer van Bali brengen.

De meeste dansers van DwiBhumi hebben een professionele dansopleiding afgerond in Indonesië en/of in Nederland. Afhankelijk van het beschikbare budget kunt u ons inhuren met de hele groep, maar voor de kleinere beurs kunnen wij met slechts één of twee dansers of danseressen evengoed een volwaardige dansvoorstelling neerzetten waarvan uw gasten zullen genieten. Graag leiden we onze dansvoorstellingen in met een uitleg over de bewegingen en kostuums.

Tevens kan DwiBhumi vorm en inhoud geven aan uw (bedrijfs)feest of bruiloft in de sfeer en stijl van Bali. Zo verzorgen wij de styling en decoratie van uw locatie, verzekeren wij u van een culinaire verrassing met authentieke Balinese catering en (ijs)taart met Indonesische smaken. Ook beschikken wij over traditionele Balinese kleding en kunnen wij uw drukwerk in bijpassend Balinees ontwerp verzorgen.

Kortom, u kunt bij DwiBhumi terecht voor uw complete feest a la Bali!

Onze activiteiten lenen zich uitstekend voor o.a. culturele festivals waaronder pasar malams, theaters, exposities, particuliere feesten (bv. bruiloften en verjaardagen), bedrijfsevenementen en scholen (educatieve projecten), en worden gegeven in het hele land en elders in Europa.

Daarnaast hebben wij een talentvol team van muzikanten, ontwerpers en cateraars om ons heen waar we graag mee samenwerken om uw gelegenheid naar een hoger niveau te tillen.

DwiBhumi brengt het Bali-gevoel dichterbij!

Laat u verder inspireren op www.dwibhumi.nl of www.balinesedans.nl

of neem contact op via: 06 142 69 434

DWIBHUMI - BALINESE DANS & CULTUUR DICHT BIJ HUIS

Balinese dansgroep - culturele workshops - lezingen - bruiloften en evenementen in Balinese sfeer

t:   06 - 142 69 434

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

w: www.dwibhumi.nl   / www.balinesedans.nl