Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Maeva

Maeva

 

MAEVA         

MAEVA         

      Hawaiiaanse & Tahitiaanse dansgroep

 

MAEVA is een exotisch, kleurrijk geheel dat door melodieuze klanken en opzwepende ritmes bij elk publiek de heupen los krijgt.

Tal van exotische, ritmische dames brengen ieder feest of evenement in warme, tropische sferen.

MAEVA is al sinds 1990 gespecialiseerd in dansshows met romantische, spectaculaire en ritmische dansen afkomstig van de Polynesische eilanden Hawaï en Tahiti.

Deze ruime ervaring aan dans en techniek is opgedaan door middel van diverse bezoeken en workshops aan de twee Polynesische eilanden. Onder leiding van een zeer ervaren danslerares is destijds een eigen “Halau” (dansschool) opgericht en is deze uitgegroeid tot een van de meest ervaren Hawaiiaanse / Tahitiaanse dansgroepen van de Benelux.

Naast de reguliere optredens geeft MAEVA ookop maat gemaakte workshops. Hierbij is het mogelijk om zelf de beginselen van de ritmische, exotische Polynesische dansstijlen te leren.

Afhankelijk van de gelegenheid welke u organiseert, en uiteraard uw eigen specifieke wensen, verzorgt MAEVA voor u graag een optreden op maat.

Van bruiloft tot personeelsfeest en van grote evenementen tot TV producties.

Maak uw feest of evenement uniek en speciaal door uw personeel en/of gasten op deze tropische maar vooral originele manier te verrassen met een spectaculaire en spetterende Hawaiiaanse / Tahitiaanse dansshow van MAEVA.

Vraag vrijblijvend informatie en/of een offerte aan om uw feest of evenement het meest onvergetelijke feest van dit jaar te maken. U zult er geen spijt van krijgen….

Website:www.maeva.nl           

 

Tel: +31(0)6-42216173                   of +31(0)6-42368889