Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Free Line

FreeLine

FREE-LINE

FREE LINE bestaat uit Jeannette Berlauwt zang en Benny Stevens toetsen en zang.

 

Jeannette en Benny hebben ruime - ook internationale - ervaring op muziekgebied. Noorwegen , Denemarken, Griekenland, België en Duitsland waren tijdens hun beroepsperiode o.m. de landen waar ze opgetreden hebben.

Zangeres Jeannette onderscheidt zich door heel subtiel de songs te interpreteren, maar kan ook even gemakkelijk een groot volume uit haar stem halen. Terecht "stemkunstenares" genoemd. Haar charme, persoonlijkheid en uitstraling op het podium voegen tevens een grote meerwaarde toe aan het optreden van FREE LINE.

Behalve in het Engels zingt Jeannette ook in het Spaans, Frans, Portugees en Maleis. Het repertoire is zeer veelzijdig: van o.m. latin, pop, ballad, jazz-standards, ballroom, country & western, 60er jaren muziek, soul, rock & roll, merengue en salsa tot instrumentale rock/pop- en klassieke thema´s. Ook Indisch repertoire ontbreekt niet. Alles wordt live gespeeld en gezongen. De instrumenten op de begeleidings-CD zijn alle zelf vooraf door het duo ingespeeld en gemixt. Nederlandstalig repertoire, house, trance e.d. en de top40/100 staan niet op het repertoire.

Doelgroep zijn o.m. recepties, diners, party´s en andere gelegenheden waar (o.m. easy listening) muziek op niveau wordt gevraagd. Ook op party's binnenshuis wordt regelmatig opgetreden.

Als intermezzo tijdens dansavonden kunnen Jeannette en Benny eveneens hun bijdrage leveren; er is volop dansbare muziek in het repertoire.

Voor diner-dansants - bijv. tijdens Kerst - beschikt FREE LINE over speciaal hiervoor aangepast repertoire.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tel.nr. 0654-327.012
Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.