Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Grace Reece

Grace Reece zingt o.a. veel Indo-rock en Country en Spaanstalige nummers.

Biografie Grace Reece

Grace Reece werd geboren in Leeuwarden als Greta Rinsma.
Aangemoedigd door haar moeder, want Grace was eigenlijk heel verlegen, begon Grace al op 14 jarige leeftijd te zingen.  
En toen ze 17 was, werd ze zangeres in de groep The Black Pearls uit Roden en trad ze regelmatig op, niet alleen in eigen land, maar ook in  Duitsland. Met deze groep zong Grace voornamelijk engelstalige nummers, o.a. nummers uit de Top 40.Grace deed bij deze groep veel muzikale ervaring op. Hierna maakte Grace een ommezwaai en zong niet alleen engelstalige nummers maar ook nederlandstalige nummers.
En dit deed ze als zangeres in de groep de S-Band uit Leeuwarden. Uit deze periode is er 1 singel met  2 eigen nummers uitgekomen, waaronder de nummer de  Jaargetijden die zelfs nu nog regelmatig op de piraten zenders gedraaid wordt, o.a. radio.nl. 
Later ontdekte Grace country muziek en dit vond ze zo leuk dat ze toen zangeres werd in de country band Company. Maar in die tussen tijd is Grace verhuisd uit Leeuwarden en ging wonen in Zwolle. Maar de afstand Zwolle Leeuwarden was toch te groot en de combinatie moeder en zangeres zijn was niet meer op te brengen en Grace besloot  toen te stoppen met zingen. Maar het zingen zit in Grace bloed, ze kon het niet laten en na 2 jaar stilte is ze weer begonnen met zingen, ze treedt nu alleen op met een orkestband. Ze zingt niet  alleen engels- en nederlandstalige nummers maar ze heeft ook spaanstalige nummers in haar repetoire. Haar repetoire bestaat uit o.a. Patsy Cline, Brenda Lee, Loretta Lynn,Tammy Wynette, Tanya tucker, Mavericks, Indo Rock en maleise liedjes. In tussen heeft Grace 5 cd’s gemaakt, waaronder ook haar eigen geschreven nummers. 2 cd’s met nederlandstalige nummers en 3 country cd’s. Inmiddels woont ze in Apeldoorn.

Zij is te boeken via onderstaand adres en telefoon gegevens (U kunt haar telefonisch boeken):Contactgegevens:

Woonplaats: Apeldoorn
Huisnummer: 055-5421556
Mobiel tel.  : 0640715971  
emailadres  : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.