Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Destination 65

Destination 65

Een Indorock band waarin de sfeer uitstekend is

De bandleden oude rotten zijn met veel muzikale ervaring

Jong van geest blijven met een hoge amusementswaardeIn ieder geval door willen gaan tot hun 65ste jaar

Vandaar de naam van deze band.

Repertoire: Indorock, Country, Rock & Roll, Ballads, Evergreens

Voor informatie en boekingen:

Will Barkey

Graag laten we u kennismaken met de bandleden:


Theo Kuhr :  Zanger/Frontman  

                
Is op 17 jarige leeftijd zijn muzikale loopbaan begonnen  als slagwerker. Na verloop van tijd kwam daar de gitaar ook nog bij . Deze ouwe rot heeft, na ruim 40 jaar in de muziekwereld te hebben rond gezworven, bij Destination 65 zijn rust gevonden. Theo is een typische autodidact; de enige noten die hem bekend voorkomen zijn kokos-, hazel- en pepernoten.
Hij heeft in de 40 jaar die achter hem liggen in verschillende bands gespeeld met dito repertoires zoals Evergreens, Top 40, Country, Blues, Rock and Roll en ……..daar komt dan nu  INDOROCK  bij.

Dane Dahler : Lead gitaar


Is op 16 jarige leeftijd begonnen als gitarist in (school)bandjes. Toen hij 22 jaar was is hij daar weer mee gestopt. Acht jaar later begon het weer te kriebelen en heeft Dane de draad weer opgepakt als bassist en gitarist.
Hij heeft in de volgende groepen zijn steentje bijgedragen: The Beatnicks, Vulcano, The Tunes, The Arrows, Happy Sound, Moonflower, Survival, The Dakota's, The Driftin' Five en diverse gelegenheidsbandjes. Ook heeft hij veel in het Indo-rock circuit gespeeld. Zijn voorkeur gaat weliswaar uit naar de muziek van de '60 en '70 jaren, maar zijn grote liefde ligt toch vooral bij de muziek van The Ventures en The Shadows.


 Albert Wellig  : Toetsen/gitaar/zang


Heeft van zijn 6e tot zijn 12e jaar klassiek pianoles gehad. Daarna heeft hij zichzelf met zijn toetsen op de popmuziek gestort. Op gitaar is hij  een autodidact. Uit die tijd stamt zijn voorliefde voor The Beatles, Stones, Kinks, Beach Boys, Byrds, CCR, Fats Domino, enz, enz.
Albert heeft van zijn 17de jaar tot 1990 altijd in bands gezeten met voornamelijk Top 40 repertoire. Door zijn drukke baan als organisator van grote evenementen en contract onderhandelaar met/voor vele artiesten is Albert pas in 2002 opnieuw in de muziek gestapt. Na diverse omzwervingen vond hij een plek bij Blue Revival, de band waaruit Destination 65 is ontstaan.


Will  Barkey  :  2e Leadgitarist/ slaggitaar /zang


Is in 1959 bij The Jumping Cats begonnen. Een band die redelijk bekend was in de omgeving van Zeist.
Zes jaar later moest Will er mee ophouden omdat hij beroeps Marinier werd. Pas in 1994, bij zijn pre-pensioen, kreeg hij weer de gelegenheid de muzikale draad op te pakken. Afwisselend heeft hij toen o.a. in New Harvest (Indorock/Country), The Shenadoah Riverband (Country) en de The Shade of Shadows (coverband Shadows repertoire gespeeld). Naast slaggitaar staat Will ook zijn mannetje op solo- en basgitaar.
Hij heeft bij Destination 65 zijn draai gevonden: de band waar het serieus maken van een goed stuk muziek gepaard gaat met veel plezier!


Ruud Piay  : Basgitaar


 Heeft in de zestiger jaren in de Indoband “Les Mystères” gezeten. Een succesvolle band op de Utrechte Heuvelrug. Daarnaast was hij invaller bij andere bands uit die streek.
Omstreeks 1985 heeft hij zijn basgitaar weer ter hand genomen en in verscheidene sixties bands gespeeld. Ook is hij plaatsvervangend dirigent geweest bij een groot popkoor. In de Haagse regio heeft hij enkele muziekgroepen opgericht; zo ook de band Blue Revival waaruit Destination 65 is ontstaan


Jan Ijpema  :  Drums/Zang


Leerde op z‘n 9e jaar de eerste beginselen van het trommelen bij een jeugddrumband.
Heeft 6 jaar drumles gehad van een conservatoriumdocent.
Kwam met 13 jaar bij zijn eerste band terecht, The Scamps uit Zeist. Daarmee maakte hij zijn eerste twee singles en beleefde zijn eerste radio- en tv optredens. Was daarna 13 jaar lang de begeleider van de Blue Diamonds als beroepsdrummer en deed samen met hen 4 jaar lang mee in een grote theatershow van een bekende cabaretier.
De volgende 18 jaar speelde hij in een semi-professionele (Indo-)partyband.
Richtte daarna een eigen 10-mansformatie op, inclusief zangeressen en blazers. Heeft vervolgens nog een tijdje bij een bluestrio gezeten en bij een stevige rock-, bluesrock, rockcountryband
Ook hij is van plan om minimaal tot zijn 65e  bij Destination 65  de maat strak aan te blijven geven.