Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Exotisch Azie 20-21 mei Nienoord

Komend weekend 20 en 21 mei wordt de borg Nienoord omgetoverd tot Exotisch Azië.

 

web 900 Flyer EA Voorkant
Een evenement met bijna 40 mooie Aziatische kramen en restaurants. Een gezellige markt zoals u ook in Azië tegenkomt. Daarnaast natuurlijk optredens van diverse artiesten zodat u heerlijk vanaf het terras kunt genieten van bijvoorbeeld de Blue Diamonds Show van Riem de Wolff. Gezellig meezingen en misschien waagt u een dansje? Ook voor de kinderen een mooie dag met een groot springkussen, een schmink stand (ga naar huis als een echte Bengaals tijger) en op zaterdag een roofvogel demonstratie. En natuurlijk is het rijtuigenmuseum ook open.
Entree slechts euro 6,- en kinderen tot 12 jaar gratis.
Zie de flyers!
Het landgoed ligt centraal in Noord-Nederland op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Gelegen aan de A7 10 minuten rijden vanaf de stad Groningen.

Hieronder vindt u de routebeschrijving naar Landgoed Nienoord. Eenmaal aangekomen kunt u gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats. Alle locaties op het landgoed zijn op kleine loopafstand van de parkeerplaats.

Wanneer u met het openbaar vervoer komt, kunt u uitstappen bij Halte Centrum, Leek. Vanaf de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar Landgoed Nienoord. U kunt uw reis plannen via www.9292ov.nl. U geeft aan welke plek u opstapt en dat u naar Nienoord Leek gaat.