Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Pasar Festival Djempol succesvol van start

Pasar Festival Djempol druk bezocht!

Djempol vrijdag 1 01test HDR

De eerste editie van Pasar Festival Djempol kende een fantastische start. Vele mensen uit Apeldoorn en omstreken wisten de weg naar de Americahal te vinden. Daar reden zij onder een enorme poort het parkeerterrein op. De vele vlaggen wapperden ‘welkom’.

De Americahal is omgetoverd tot een enorme markt met vele, vele kramen.

Het oosterse avontuur vol beleving  is begonnen.

Dwalend over de brede paden kom je uiteindelijk bij het podium. De verrassing is voor velen groot. Wat een enorm podium, wat een prachtig decor!

Spannende muziek klinkt…. Danseressen in prachtige kleding geven een zinderende show.

Bad Habit 1 1200

En zo gaat het maar door. Je valt deze vrijdag in Apeldoorn op het Pasar Festival Djempol van de ene verbazing in de andere. Of het nu de optredens zijn of de mooie artikelen die r te koop zijn, de heerlijke geuren van het Aziatische eten van de diverse restaurants, het avontuur is daar!

Een heerlijke middag voor de vele bezoekers, de 65 plussers en de veteranen die voor slechts 4 euro van dit alles konden komen genieten.

In de loop van de middag groeide de stroom bezoekers gestaag. Overal geroezemoes van elkaar ontmoetende mensen. De beleving van een echte avondmarkt.

Dansgroep Maeva, 3 Times a Lady, Swinging Sound Machine hadden de aanwezigen op en top vermaakt. De Pesta Maluku, het Molukse feest brak los. Jimi Bellmartin bracht de bezoekers al tot een dansextase en Bad Habit ging hierop door. Een geweldige sfeer!!

Good old Lady Soul Francis Parr liet zich door het publiek figuurlijk omarmen. Wat een diva!

Dit alles natuurlijk prachtig uitgelicht en van top geluid voorzien zoals het een echt festival betaamt.

De kop is er af. Pasar Festival Djempol kende een voorspoedige, nee een fantastische start. Vandaag gaat het avontuur verder met een spectaculair programma met als hoogtepunt een optreden van O’G3NE maar dat is pas om 20.00 uur daarvoor wordt het genieten van Hawaiian Treasure, Relight, Edu Schalk en Diana Monoarfa, Quen of Soul Justine Pelmelay en….. ja hoor de feestband ‘Remmen Los’. Dat wordt weer een nieuwe Djempol Day maar nu in het teken van Saturday Night Fever!