Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Het Pasar Seizoen mooi geopend!

Het Pasar Seizoen mooi geopend!

0R3A1690

Pasar Malam Rijswijk luidde als vanouds het nieuwe Pasar seizoen in. Het publiek was eraan toe bleek uit de grote opkomst.

0R3A2208

Een sfeertje om van te smullen. Maar hoe kan het anders met Theresia, Diana Monoarfa, Batik Dance Theatre en natuurlijk de topformatie Wipe Out Selection. Want wat was het genieten van de mooie markt met de talloze kramen en enthousiaste standhouders die echt hadden uitgepakt.

0R3A1819

De restaurants konden op bepaalde uren de drukte nauwelijks aan maar voor iedereen was er wel plek op de vele terrassen en een heerlijke maaltijd stond bij wijze van spreken al klaar.

Geweldige nieuwe geluidsinstallatie van TLP Productions maakte het geheel compleet.

0R3A1831

De dansvloer was de plek voor vele ontmoetingen en begroetingen en natuurlijk kon men zich met de artiesten daar weer geweldig uitleven.

0R3A2360

Natuurlijk aandacht voor Villa Joep de bekende inzameling voor medisch onderzoek voor kinderen met een neuroblastoom tumor. Diverse organisatoren namen de gelegenheid te baat om hun relaties te bezoeken. Iedereen was ontwaakt uit een lange winterslaap leek wel.

0R3A1984

Zondag, vandaag dus, is het de tweede dag van deze geweldige Pasar Malam Rijswijk. Zie www.pasarmalamrijswijk.nl voor het programma.