Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Pasar Colors fantastisch van start in de RAI

O 2

Pasar Colors Festival van start met een gigantisch bezoekersrecord!

O 27

Was de eerste dag van het Pasar Festival in de afgelopen jaren altijd een prima bezochte dag nu door het optreden van O’G3NE bleef het tot ver na sluitingstijd erg druk. Want de Meet and Greet liep door de enorme opkomst uit. Maar wat een bewondering voor de ladies van O’G3NE met een schier eindeloos geduld en vriendelijk lachend gingen ze met iedereen in en vrolijke sfeer op de foto.

O 20

 

Wat een sfeermakers de leden van formatie Hot News als snel hadden ze bij velen de beentjes van de vloer. En wat een geweldige ‘Kostuumshow van de Eilanden’ onder leiding van Augustina. En wat heeft iedereen genoten van Wahana Budaya Nusantara. Ook werd het podium gebruikt voor de kookdemonstratie die fantastisch te volgen is door de duidelijke en vriendelijke uitleg en door het enorme scherm kon iedereen de bereiding stapje voor stapje goed volgen.

 r 17

Wout Nijland Evenementen heeft gekozen voor vernieuwing en ook nu blijkt dat weer een schot in de roos. Een enorm LED scherm was de achtergrond van het podium en dit gaf de verschillende optredens nog meer dimensie en impact. Wat een fantastisch idee en resultaat

r 10

Kijk even naar de foto’s voor een impressie van het podiumprogramma op de eerste dag.

Het Pasar Colors Festival biedt dit jaar wel erg veel afwisseling voor de bezoekers. Niet alleen door de mooie en verrassende artikelen die er worden aangeboden zoals bijvoorbeeld exclusieve sieraden uit Columbia maar ook door de grote verscheidenheid aan Food. Of je nu zin hebt in Sushi, Sumatra Food, Japanse hartige poffertjes, chicken wings, Jamaica Food, Indisch, originele Franse crepes, cocos bollen, tapas en ga zo maar even door het lijkt wel of alle smaken van de wereld aanwezig zijn. En vrolijk dat de restauranthouders zijn.

r 30

Niet vreemd dat het meer dat het terras met de 1100 plaatsen vaak volledig bezet was met genietende mensen. Even langs de grote bar waar je supervriendelijk wordt geholpen en dan uitkijkend op het podium, genieten van je drankje, een snack of een maaltijd en dan uitkijken op het grandioze podium.

r 35

En ben je echt moe dan neem je een heerlijke massage en als je wilt weten wat de toekomst brengt dan ga je naar een van de aanwezige paragnosten.

Een dagje Pasar Colors Festival, een dagje om te koesteren. En dat kan nog tot a.s. zondag 26 februari! En let op het voordeel van de 5,- eurokaart!

web vooraankondiging 5euro ontwerp 1