Volg ons
Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam *
wachtwoord *
Onthoud mij

een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje.

Pasar Malam Emmeloord, primeur The Philly Motown Sound

Justine Pelmelay, nu speciaal op Pasar Malam Emmeloord!

Een vedette die nog steeds overal volle zalen trekt. Net terug uit Spanje van een succesvolle tour en binnenkort te bewonderen met een nieuwe show met de Philly Sound.

web 700 PHILLY motown card 1

Vanaf halverwege de jaren 80 zingt Justine Pelmelay in verschillende Nederlandse groepen, zoals de Pasadena Dream Band, Swinging Soul Machine en The Jody Singers. Tevens verzorgde zij voor veel artiesten de achtergrondzang op hun single of albums.

In 1988 zat ze in het achtergrondkoor bij het optreden van Gerard Joling op het Eurovisiesongfestival. Een jaar later mocht ze Nederland zelf op het liedjesfestijn vertegenwoordigen, en wel met het lied "Blijf zoals je bent".

Natuurlijk zingt ze dit lied op de Pasar in Emmeloord. Ze begint altijd rustig maar dan zal de Bospadhal veranderen in een echte Soul Tempel. Heeft u er zin in. Wij wel. De dansschoenen staan al klaar evenals de middeltjes tegen spierpijn. Want als je bij haar optreden nog op je stoel kan blijven zitten….

Programma Pasar Malam Emmeloord

web 550 STELLAR voorkant flyer Emmeloord 2018 2018 v2 1
 
Programma Pasar Malam Emmeloord
 
Zaterdag 21 juli
Open: 13.00 – 22.00 uur
13.30 - 14.00  uur Swinging Sound Machine 
14.30 - 15.00  uur Wahana Budaya Nusantara             
15.30 - 16.00  uur Swinging Sound Machine
16.30 - 17.00  uur René le Blanc                      
17.30 - 18.00  uur Wahana Budaya Nusantara
18.30 - 19.00  uur Swinging Sound machine
19.30 - 20.00  uur René le Blanc
20.15 - 20.45  uur Justine Pelmelay  
21.00 – 21.45 uur Swinging Sound Machine        
22.00 uur                         Einde eerste dag
 
Zondag 22 juli
Open: 12.00 - 19.00 uur
12.00 - 12.30 uur Rocking Players                             
13.00 - 13.30 uur Hawaiian Treasure     
14.00 - 14.30 uur Diana Monoarfa 
15.00 – 15.30 uur Rocking Players
16.00 - 16.30 uur Hawaiian Treasure
17.00 - 17.30 uur Diana Monoarfa
18.00 - 18.45 uur Rocking Players
19.00 uur             Einde 2e dag
 
 

Pasar Malam Emmeloord info

 

Pasar Malam Stellar Emmeloord 2018

Datum: zaterdag 21 t/m zondag 22 juli 2017

Openingstijden:

Zaterdag 21 juli 13.00 uur - 22.00 uur

Zondag 22 juli 12.00 uur - 19.00 uur

Beschrijving:

Pasar Malam Stellar Emmeloord is een samenwerkingsverband met Stichting Benefiet voor NOP.

Stichting Stellar organiseert, al meer dan 25 jaar, succesvolle Pasar Malam’s in het hele land.

Dit jaar voor de tweede (!) keer na de succesvolle, drukbezochte eerste editie in 2017. Wat was dat een tweedaags feest! De mooie en bijzonder geschikte locatie ‘Bosbadhal’ met als thema: ‘Uw korte vakantie in Azië’ was omgetoverd in een waar tropisch paradijs en de ah’s en oh’s van de bezoekers klonken dat ook alom! Het was een belevenis om je eens zo dicht bij huis in Azië te wanen was de algemene stemming. Een markt met al zijn honderden bijzondere artikelen, de verrassende tropische geuren, de bijzondere maaltijden en natuurlijk de gastvrije sfeer. Velen zijn vorig jaar fan geworden van de Pasar Malam Emmeloord! En voor u het weet bent u dat ook! Dus noteer alvast d data in uw agenda!

In ieder geval hopen we dat de Burgermeester er ook weer is want dat hij een geweldige dag heeft gehad stond buiten kijf dat bleek wel uit zijn warme speech!

Voor de tweede keer.

Voor de tweede keer in Emmeloord. Wij hebben er weer hard aan getrokken en zijn nog steeds bezig.

Bij een organisatie als een Pasar komt er veel kijken. Maar samen met Stellar Events maken we er weer een waar tropisch festijn van. Een mooi dag e uit voor het hele gezin!

Pasar Malam niet meer weg te denken!

U weet waarschijnlijk dat het fenomeen Pasar Malam al meer dan 50 jaar in Nederland bestaat en een rijke historie kent. In eerste instantie een ontmoetingsplaats voor mensen met een duidelijke binding met Indonesie maar nu een evenement waar iedereen een mooie dag kan beleven. Nu kunt u vlak bij huis proeven van deze rijke historie met alles wat een authentieke pasar te bieden heeft. En dat is een combinatie van een grote Aziatische Markt (meer dan 60 kramen), vele oosterse restaurants en natuurlijk veel amusement met artiesten en kleurrijke dansgroepen.

We kunnen stellen dat de Pasar Malam Stellar Emmeloord de grootste en meest gevarieerde Aziatische markt in de regio is. Meer dan 60 standhouders bieden producten uit vele landen aan, we noemen o.a.:

Indonesië, de Molukken, Thailand, India, Tunesië, Maleisië, de Filipijnen, China.

Een bezoek aan deze Aziatische markt biedt een tropische shopping en entertainment belevenis voor het hele gezin. Dat betekent, genieten van het podiumprogramma, lekker eten en drinken en natuurlijk kijken bij de kramen of er nog wat leuks te scoren is! Er zijn al leuke artikelen die door eigen import al vanaf € 1 te koop zijn. En met de warme dagen voor de deur is een kijkje bij de diverse kledingstands (sarongs) een aanrader. Maar ook antiek is er! Beelden, sieraden en krissen. De standhouder vertellen u er graag meer over.

Muziek, dans en cultuur!

Er een fantastisch podiumprogramma wat garant staat voor bijna non-stop entertainment wordt in de komende tijd samengesteld. We houden rekening met de diverse wensen van het publiek. Tijdens de twee dagen komt iedereen aan zijn trekken.

Kortom een podiumprogramma waar menige organisatie jaloers op is. U kunt dit meemaken voor slechts euro 7,00 en kinderen tot 12 jaar onder begeleiding GRATIS!

Standhouders en Restaurants.

Meer dan 60 (!) kramen op deze grote markt zullen Aziatische en exotische artikelen te koop aanbieden. Diverse restaurants hebben de meest smaakvolle en exotische menu’s samengesteld.

Een uitgelezen kans en mogelijkheid om kennis te maken met de vele gerechten die de aanwezige Internationale keukens te bieden hebben. Aanwezig zijn restaurants met Indonesische, Indische, Molukse en andere Aziatische gerechten. Creatieve en deskundige koks bereiden ter plekke complete gevarieerde maaltijden en snacks. Het bezoek aan de markt is een culinair avontuur op zich. Het zal weer blijken dat velen speciaal naar Emmeloord komen om weer eens echt te genieten van de Aziatische keuken.