Loading

EMAIL Afdrukken

Aankomende evenementen

Spanjereis Chard en Layton Company! 

Wanneer:
21.09.2012 - 30.09.2012 
Locatie:
Hotel Reymar - Malgrat del Mar Spanje
Categorie:
Reis

Omschrijving

 

 

Lieve mensen,
 
Er is nog plaats, maar niet veel meer, dus wie mee wil, gaarne opgave.
Wij vieren zoals elk jaar ons  vriendenfeest in een lekkere zonnige omgeving.
Deze keer uitgezocht Malgrat de mar, hotel Reymar Playa.
Op 5 minuten afstand van het zonnige brede strand en dicht bij het oude centrum van Malgrat.
Locatie is zorgvuldig uitgezocht door ons en wij zijn ter plekke bekend.
Heerlijk ontspannen met twee goede bands die voor het extraatje zorgen in uw hotel.
Aangezien dit een vrienden en fans reis is nodigen wij u tevens uit voor onze samenkomst op 20 mei aanstaande waar u met uw reisgenoten kunt kennismaken, eventueel inlichtingen kunt verkrijgen en boeken.
Probeer erbij te zijn, geniet van het leven en probeer zoveel mogelijk leuke dingen te doen.
Dat doen wij ook, de toekomst kunnen wij niet voorspellen en wat nu leuk is, dat doen wij gewoon.
Even nog ter verduidelijking, dit is een non commerciële reis, uw inleg en dat van anderen zijn slechts kostendekkend, dat wat betreft het financiële plaatje.
Voor de andere investering, namelijk het plezier, de vriendschappen, de muziek, de warme zwoele avonden, het lekker eten, het strand, de leuke winkeltjes en vooral, de ontspanning die nodig is om je weer op te laden, daar lieve vrienden, moeten jullie zelf voor zorgen. Wij doen van onze kant ons best.
Zien wij u op de 20e mei? Misschien zinvol om te reserveren? Wij hebben een nieuwe catering die met ons wil samenwerken voor die dag.  Dus, u hebt die dag niet alleen een leuke muziekmiddag, u kunt er ook lekker Indisch eten.
 
Groeten,
Het Spanje Team.

Locatie

Plattegrond
Locatie:
Hotel Reymar
Straat:
Passeig Maritim s/n
Postcode:
08380
Waar:
Malgrat del Mar Spanje
Land:
SP

Nieuwe foto's

Nieuwe video's

Laatste nieuws

Dansmatinee Wout Nijland Productions in Leusden

Wout Nijland Productions organiseert in 2014 weer een reeks dansmatinees op de zondagmiddagen. De tweede dansmatinee in deze reeks werd georganiseerd in Leusden in de mooie zaal van ‘ De Korf’. En dat willen we benadrukken. ( zie http://www.pictr.nl)  De zaal is werkelijk een plaatje en gelijk bij binnenkomst wordt je ‘ gevangen’ in een warme en aangename sfeer. Kortom een zaal met grote potentie voor tal van evenementen en party’s. Klik hier voor foto's


Ook de geprogrammeerde artiesten droegen bij tot een middag die in feite vanaf de aankondiging door de organisator niet meer stuk kon.
Free Line en Breezy staan hun mannetje/vrouwtje als het gaat om divers repertoire maar als verrassing stond nog een leuk en gezellig intermezzo met de organisator Wout Nijland zelf geprogrammeerd .
Als oud zanger en muzikant bij verschillende bands kriebelde het schijnbaar en ging hij onder begeleiding van de gelegenheidsband ‘ FreeBreeze’ even lekker los. En het publiek volgde.
Daar Wout door zijn uiterlijk vaak wordt aangezien voor Gerard Cox openende hij met het befaamde Cox’s succesnummer ‘ Het is weer voorbij die mooie zomer’. Een anachronisme van heb ik jou daar. (Een anachronisme is iets wat niet helemaal in zijn tijd past. Of, preciezer geformuleerd: een al dan niet gewilde inbreuk op of breuk in de chronologische consistentie van toestanden of gebeurtenissen). De zomer moet nog beginnen en Wout zingt alweer dat deze voorbij is.
Maar dat mocht de pret niet drukken en het massaal meezingen van het nanananana…, refrein bracht de stemming er alleen maar meer in.
De formatie FreeBreeze (Freeline met Breezy)was voor deze gelegenheid uitgebreid met de saxofonist Harry Jekel. Een man die met zijn improvisaties elk optreden bijzonder laat zijn. Een vol podium met muzikanten die bijna nog meer plezier hadden dan de bezoekers.

Afijn uit de beschrijving hierboven kunt u al uw conclusies trekken. Het was een bijzonder gezellige middag met veel publiek, een goede stemming en topmuzikanten.
De organisatie kan tevreden terugkijken op de grote opkomst. En dat deed ook de zaaal eigenaar die met het organiseren van dit soort leuke evenementen zijn bedrijf van een  nieuw elan wil voorzien. En dat is zeker voor deze zondagmiddag gelukt. De volgende dansmatinee is 25 mei.
Houdt de agenda van Tjampoer.nl in de gaten!

Zie http://www.pictr.nl voor de foto’s van deze middag.

John van Hese

 
Pasa Malam Bagus, druk bezocht!

De Pasar Malam Bagus voor de laatste keer in de Rijnhal met stijgende bezoekersaantallen.

 

Na afloop van de Pasar Malam Bagus in Arnhem trok de organisatie de conclusie dat er sprake was van een stijging van het aantal bezoekers in vergelijking met de trend van de afgelopen twee jaar.

Een signaal dat tot tevredenheid stemt want diverse evenementen hebben te kampen met een terugloop in de bezoekers aantallen.

 

 

De laatste keer in de Rijnhal… Het heeft een beetje een droevige kant want daar ligt voor Flam Productions toch 17 jaar historie. En niet alleen voor Flam Productions maar ook voor de presentatrice Sylvia Elders die al langer dan 17 jaar in de Rijnhal presenteerde.

Op gepast wijze is er dan ook afscheid genomen van de Rijnhal en de historie. Ten eerste ’s morgens met de standhouders en later op de zaterdag op het podium.  Fred en Hedy Lammers werden op het podium  in het zonnetje gezet omringd door alle medewerkers, alle artiesten en natuurlijk een stampvolle Rijnhal met bezoekers.

 

Een kort maar wel heel intens moment. Fred houdt er niet zo van in het middelpunt van de belangstelling te staan. En dat siert deze  mens. Maar wel een mooi moment waar Fred en Hedy met veel plezier op terugkijken mocht ik vernemen.

De show van de Poetiray Brothers en the Entertainers zorgden voor een top avond. Iedereen ging dan ook met een goed gevoel naar huis.

De datum voor de Pasar Malam Bagus in Arnhem is bekend gemaakt en dat de Pasar op een andere locatie doorgaat staat voor Flam Productions als een paal boven water.

 

Drie dagen echt de Pasar Malam Bagus sfeer in de Rijnhal!! Fred en Hedy, alle medewerkers en standhouders jullie hebben weer een topprestatie geleverd!

 

John van Hese

 

 
Programma Pasar Malam Bagus komend weekend.

 

Pasar Malam Bagus, voor de laatste keer in de Rijnhal. Dit mag u niet missen.

Zie http://www.flamproductions.nl of Facebook/flamproductions

Tal van aanbieidngen van standhouders en een programma om je vingers bij af te likken. En natuurlijk het toprestaurant Ini-Dia met de originele gerechten waar u altijd naar uit kijkt!

Hier bijvoorbeeld!

 

 

 

 

En op zondag wordt het helemaal een feest want dan is Diana Monoarfa aanwezig in het restaurant en geniet u tijdens het eten van haar mooie warme stem!

Warung makan ini-Dia
Sedap (heerlijk) en asli (authentiek)!
Met muziek van Diana Monoarfa? Dan is Indonesië bij Pasar Malam Bagus dit weekend te vinden.

 
Muziek Cafe Ede, een terugblik

Muziek Café Ede 2e editie.

 

Ook de tweede keer dat het Muziek Café werd georganiseerd was het een succes. Meer dan 80 gezellige mensen waren deze middag weer naar restaurant Buitenzorg gekomen.

Free Line en de formatie Daisy Bell zorgde voor de muzikale omlijsting. Het thema was ‘Back in Time’  en dat bood de muzikanten volop mogelijkheden in de keuze van het repertoire. Via Tina Turner, the Beatles, Earth Wind and Fire kwamen we terecht in al het moois wat de jaren 60, 70 en 80 te bieden hebben met uitstapjes naar het heden: ‘ A night Like this’.  Maar ook een jospan en een cumbia komen op deze middag voorbij.

 

 

voor meer foto's klik hier!

En dat is juist zo gezellig van Muziek Café Ede . een pallet aan songs uit het verleden maakt bepaalde herinneringen weer levendig , zo valt er voor iedereen volop te genieten. Ook aanwezig Ernst Kraft van Ermel (gitarist van de bekende Red Strats) die natuurlijk even een aantal sets meespeelde. Het plezierige van deze middag is dat de locatie de mogelijkheid biedt om zowel van de muziek te genieten en toch nog lekker verstaanbaar (!) met elkaar te kunnen praten maar ook dat er volop gedanst kan worden. Kortom een unieke formule voor de zondagmiddag in Ede. Op de foto’s kunt u nog even een beeld vormen van de sfeer op zo’n middag.

Daisy Bell, Ernst, Free Line het was genieten gisteren in Ede.

Tot de volgende keer!

John van Hese

 
Massada gaat los in op de Pasar Malam in Rijswijk

Diverse Pasars hebben een traditie opgebouwd. Pasar Malam Rijswijk is een van die Pasars.  Het publiek heeft een aantal pasars vast in de agenda. Daar moet je naartoe om iedereen weer te ontmoeten en natuurlijk met iedereen bij te praten. De Pasar Malam Rijswijk heeft die functie en zij hebben het genoegen het Pasar seizoen te openen en te sluiten.

Gisteren was dus die opening en zowel de bezoekers als de standhouders stonden te trappelen om er een mooi jaar van te maken.

 

De Broodfabriek heeft de laatste jaren qua accommodatie een grote stap vooruit gemaakt. Ik vind het nu echt een van de meest sfeervolle Pasars. Heel veel stands, sfeervolle aankleding en verlichting. Een mooi podium wat mooi uitgelicht is kortom een Pasar welke staat als een huis!. Complimenten voor de organisatie die met een professionele crew dit de afgelopen jaren tot stand heeft gebracht. En dat moet maar eens gezegd worden.  Sabrina en anderen Top!!

Opvallend was de aanwezigheid van een aantal nieuwe standhouders. Zo hebben we onze ogen uitgekeken bij de stand van Nine2Five (www.nine2fivesilver.com) . Prachtige sieraden van Frederic Bonnet van het eiland Bali. Niet echt goedkoop maar heel bijzonder. Dus ga daar eens langs.

 

 

Natuurlijk vele bekende standhouders en zo te merken in diverse gesprekjes was men wel weer toe aan het nieuwe seizoen. Diverse organisatoren waren ook weer aanwezig om de laatste gaten in hun organisatie voor komend seizoen op te vullen met artiesten en standhouders. De terrassen van de restaurants waren overvol en wat hebben we weer genoten van Bamihutje. Jonkie weet ons toch altijd weer te boeien met de manier waarop hij de heerlijkste bami uit zijn Wok tovert.  De avondmarkt van Sanur is er niets bij of juist wel. Milly Akerina is de  gezellige en professionele presentatrice van vele Pasar en  deze Pasar Malam Rijswijk doet Milly dan ook al jaren. Op haar innemende  manier kondigt ze de artiesten aan die zich bij haar thuis voelen als komen zij in een warm bad. Zo presenteerde ze dansgroep Mentari  die verschillende prachtige dansen liet zien.

 

Het publiek kon zo genieten van Puspanjali (Bali Dans). Een dans die gaat over een aantal vrouwen die gasten met sierlijke en dynamische bewegingen willen verwelkomen in hun land. Zo werd het publiek verwelkomt op deze pasar in Rijswijk door de mooie danseressen. De band @Once liet  horen wat voor afwisselend en goed repertoire ze in petto hebben.  Repertoire om lekker op te dansen maar ook gewoon rustig zittend met een lekker drankje of hapje van te genieten. Er staan dan ook muzikanten die hun sporen verdiend hebben in vele andere bands en nu 'at Once' deze stap naar deze band gemaakt hebben.

 

Danielle Siwaletti is de zangers van de band die op haar charmante manier een gezellige sfeer weet te creëren. Kortom een lekker band voor deze zaterdag in Rijswijk. Ik heb genoten van jullie. Hot, Hot, Hot…

Hoogtepunt was de ervaren formatie Massada. Al bij de soundcheck ontstond er een sfeer van spanning en afwachting in de zaal. Was het weer als vanouds? Massada de Nederlandse Santana!

En ja hoor, vanaf het begin ontstond er in de Broodfabriek die unieke Massada sfeer. Diverse bekende nummers kwamen voorbij waaronder natuurlijk Sajang é en  Sageru. Maar Massada is in beweging en de drie ( een was niet aanwezig i.v.m. andere verplichtingen) zangeressen van 4Suara zangeressen zorgden deels voor een  Massada nieuwe stijl. Johnny Manuhutu is als geen ander in staat een zaal helemaal gek te maken en hij kreeg dit ook deze keer weer voor elkaar. Milly riep het publiek op voor een staande ovatie waar gretig op werd ingegaan en emotioneel was het voor menigeen toen Johnny met diverse mensen uit het publiek het mooie nummer Sajang é zong. De afsluiting was Massada zo als we ze kennen. Fantastisch wat een sfeer. Blij dat we erbij mochten zijn!  @Once sloot deze eerste Pasar dag af. Een eerste Pasar dag waar de organisatie tevreden op terug kijkt evenals de bezoekers en niet te vergeten de standhouders.

Even terug kijken?

Klik hier voor de video van Roel van Deursen!

 

John van Hese

 

 
Muziek Cafe vandaag in Ede, niet vergeten!
 
Pasar Malam Zwolle, een afscheid van een grote organisator!

 

Tjampoer.nl heeft jarenlang een deel van de promotie voor de Pasar Malam Zwolle verzorgd. Een heel bijzondere pasar die helaas de laatste twee jaren niet meer is georganiseerd.
Ik koester de pasars waar ik aanwezig mocht zijn en de fotografie heb verzorgd. De ' Silver Moments Show' van Wieteke en Ais, het optreden van Anneke Gronloh die samen met Henri Rudolph nog even een jive showtje opvoerde. En natuurlijk de onvergetelijke show van Riem de Wolff op het spectaculaire podium.
 Maar vooral denk ik ook aan de kookshows die meesterkok Henri zo heel speciaal en begrijpelijk voor het aandachtige publiek bracht.
Meneer Henri, hartelijk dank voor het vertrouwen en de samenwerking het gaat u goed!
En voor de nieuwe organisator: veel succes want Zwollenaren hebben   in het verleden laten zien dat ze liefhebbers zijn van een Pasar Malam.
Ik zal de komende dagen nog even een fotoreportage uit de 'oude doos' van deze pasar op Facebook Tjampoer zetten

 
Programma Pasar Malam Rijswijk

Zaterdag 22 februari 2014
Grote podium
12:30 - 13:00 Dansgroep Mentari
13:45 - 14:30 @-Once
15:00 - 15:30 Dansgroep Mentari
16:15 - 17:00 @-Once
17:45 - 18:15 Dansgroep Mentari
19:00 - 20:00 Massada
20:45 - 21:30 @-Once

Kleine podium
14.30 - 15:00 Wayang voorstelling
17.00 - 17.30 Wayang voorstelling

Zondag 23 februari 2014
Grote podium
12:15 - 12:45 Dansgroep Bali Ayu Budaya
13:15 - 14:00 Street Rollers
14:30 - 15:00 Dewi Mass
15:30 - 16:00 Dansgroep Bali Ayu Budaya
16:30 - 17:15 Street Rollers
17:30 - 18:00 Dansgroep Bali Ayu Budaya
18:15 - 18:45 Dewi Mass
19:15 - 20:00 Street Rollers

Kleine podium
14.00 - 14.30 Gamelan de Waterkan
16.00 - 16.30 Gamelan de Waterkan

 
Bij Eugenie....

Een fantastische theatervoorstelling met ook dit keer weer heel bijzondere gasten. Komt U ook?

 
Pasar Malam Rijswijk 22 en 23 februari

Beleef de Oosterse sferen op geheel unieke wijze met optredens van o.a. Massada! Cultuurliefhebbers kunnen op 22 & 23 februari terecht in De Broodfabriek voor de Pasar Malam Rijswijk. Deze oriëntaalse markt is een ontmoetingsplek voor jong en oud en staat garant voor oosters eten, een Aziatische sfeer, muziek, dansshows, workshops en stands.

Stands en restaurants

Dit weekend staan 100 stands klaar met producten, zoals sieraden, kleding, meubelen, accessoires, wierook en boeken. Daarnaast worden (stoel)massages en spirituele consulten aangeboden.

Liefhebbers van oosterse maaltijden zoals nasi goreng of gado gado kunnen aanschuiven bij zes verschillende restaurants of bij één van de snackstands een bapao of risolles nuttigen.

Podiumprogramma Entertainment is een belangrijk onderdeel tijdens de Pasar Malam Rijswijk. De beurs wordt zaterdag geopend door Dansgroep Mentari met traditionele dansen zoals Bali-, Melayu-, Betawi-, en Padang-dansen. Vervolgens speelt all-round band @-Once hun repertoire: Indorock, Country, Soul, Disco, Poco Poco en meer. Daarna betreedt de Nederlands-Molukse band Massada het podium voor een spetterend optreden. Oud of jong, een ieder die een Massada optreden bezoekt wordt aangestoken met de latin-fever.

 

 

Op het kleine podium kan men genieten van een unieke en traditionele Wayang voorstelling o.l.v. de heer Harrie Djojowikromo.

Op zondag opent Dansgroep Bali Ayu Budaya het podiumprogramma met de dansen uit de Balinese danskunst. Streetrollers neemt vervolgens het podium over met vele jaren 50/60 covers met indorock invloeden. Een optreden van Streetrollers gaat niet onopgemerkt voorbij en laat de zaal swingen. Solozangeres Dewi Mass zingt met haar krachtige stem Indonesisch bekende en Engelstalige muziek zoals Pop, Krontjong en Dangdut. Kortom, een vol podiumprogramma voor jong en oud!

 

Spotlight

Advertenties