Loading
Algemeen
Toont # 
1. De Graanschuur
ICC 'De Graanschuur' is Indisch Cultureel Centrum annex partycentrum, muziekcafé, theater-galerie en vergaderaccommodatie onder één dak. Met een uitstekende keuken!
2. De schatten van Azie
Een mooie website met echt de schatten van Azie, De eigenaar van de website staat het hele jaar door op diverse Pasars. Dus bekijk eens wat voor mooie geschenken in de aanbieding zijn en ga dan eens langs op een Pasar of bestel direct via de website.
3. De site van Ben Kodok
Geheel vernieuwd. Een bezoek waard!
4. Deva Group
Reizen & wonen in Indonesië
5. indahnesia.com
Discover Indonesia Online: The most comprehensive informational website about Indonesia, with currently over 2000 images, and 3000 pages featuring all Indonesian areas.
6. Internetclub Teman Teman Tempo Dulu
Gezellige Indische vriendenclub op Internet ! Leuk om mee te doen !
7. Radio Tempo Dulu
Indische gastvrijheid via de ether, dat is wat Tempo Dulu probeert uit te dragen. Indorock, Hawaiian en keroncong muziek, elke vrijdag van 18.00-19.00 uur in de regio Arnhem; ook via Internet. Verantwoordelijk voor Tempo Dulu is presentatrice en samenstelster Francine Tammeling.
8. Radio Tokèh
De Homepage van Radio Tokèh
9. Radio Van Oost naar de Oost
Wekelijks programma over Indonesië, gepresenteerd door Chérie Kelderman. Iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur in de ether op Optimaal FM (regio Achterhoek). Ook via Internet !
10. Stichting Anak Asuh Batam
Stichting voor hulp aan kinderen in Indonesie: 1800 adoptiekinderen (10,--p/mnd), hulp voor kinderen in gevangenis, traffikingslachtoffers en straatkinderen in Bandung en op Batam. Wederopbouwprojecten Aceh en Yogjakarta.
11. Story of indorock
Informatieve site van Henk Looijestijn. Veel info over diverse bands in het Indorock circuit.
12. Teman Teman Tempo Dulu
Actieve organisatie van dansavonden in Zutphen en omgeving, onder leiding van André Jacobs
13. The IndoRockers
Informatieve site met foto's en video. Webmaster is Jan Broenink. Een bezoek waard!
14. Vereniging (O)ost en (W)est (T)e(S)aam
Een Indische Club met een gezellig forum, waar van alles en nog wat besproken kan worden en waar met elkaar lief en leed gedeeld wordt. Een club met heel veel Indische verhalen, recepten en foto's van o.a. de evenementen, die OWTS maandelijks organiseert.
15. Het Indisch Album