Loading
Nieuws
Radio Marihati 12, 5 jaar

Radio Marihati vierde haar 12.5 jarig jubileum met een fantastisch dansmatinee in zaal de Stolp in Apeldoorn.

 

De foto's? Klik hier!

De tekst ‘ Baby give it up, baby give it up’  (KC & the Sunshine Band) nu gebracht door  de topband The Entertainers, gold zeker niet voor Lanny Dikmans en de anderen van Radio Marihati. Er was een middag georganiseerd die klonk als de spreekwoordelijke klok en die door vele fans van Radio Marihati werd bezocht. Een duidelijke duw in de rug van Lanny en anderen om toch vooral door te gaan en niet op te geven.

Een mooi programma was dan ook samengesteld. De aftrap door het duo Xfeer (Xenia en Michel) viel al gelijk in de smaak en zorgde ervoor dat de ruime dansvloer goed werd gebruikt. Dit duo bestaande uit de zus en zwager van Lanny zijn weer begonnen met optreden en dat belooft wat!

De artiesten stonden als het ware in de rij. The Entertainers, Grace Reece, Carel Kdise, Ulises Tapillaha met The Finata Singers en de mooie danseres Carmencita.

Ondanks dat Mr. Entertainer Edu Schalk er niet bij was (hij herstelt van en medische ingreep en wij wensen hem een goed herstel!) brachten The Entertainers een stel lekker sets. Vooral de disco set want zo mag je het wel noemen zette de dansvloer in vuur en vlam.  ‘Kissing in the back row of the movies’ en nadere hits kwamen voorbij, oude tijden herleefden!

 

Grace Reece bracht, zoals altijd, haar repertoire met een gulle lach en veel vrolijkheid. En als ze dan komt met de Cumbia ….. dat slaat aan en moet je moeite doen om een plekje te veroveren op de dansvloer. Samen met  gitarist en zanger Carel Kdise  bracht zij nog een aantal nummers en was het feest compleet.

Een gevoelig intermezzo volgde:  het gedicht van Ilse Stout aan het adres van Lanny en radio Marihati. De dankbaarheid voor zoveel jaren Radio Marihati werden  mooi ‘ bezongen’. Lanny maar ook de andere stem achter Radio Marihati, Aad Veers, glommen van trots en terecht. Radio Marihati is een begrip en zeer succesvol.

De artiesten wisselden elkaar in rap tempo af deze middag en deze zondagmiddag vloog dan ook veel te snel voorbij. Gelukkig aan het eind nog een prachtig optreden van danseres Carmencita en dan zat het er weer bijna op.

Complimenten voor de uitstekende catering van Suara Gembira, met drie personen zorgden ze ervoor dat iedereen op zijn tijd van een lekker maaltijd of snack kon genieten. En natuurlijk complimenten voor het personeel van de Stolp, professioneel en vakkundig zodat de bestellingen snel konden worden uitgevoerd.

 

Marihati kan terugkijken op een mooi jubileum en u kunt dat ook. Ik ontmoette Jan Broenink van de IndoRockers (www.theindorockers.nl) die met 4 video camera’s en natuurlijk zijn fototoestel druk in de weer was. Onvoorstelbaar hoe deze man zich telkens weer inzet om mooie reportages te maken. Hij vertelde mij dat u de foto’s al op maandagavond kunt bekijken op zijn site. Dus neem een kijkje en u kunt ook genieten van vele oude opnamen.

Natuurlijk heeft Tjampoer.nl ook weer een fotoreportage gemaakt die kunt u bekijken  op www.pictr.nl of via deze site Tjampoer.nl, kijk dan onder fotoreportages.

 

John van Hese

 
Ingezonden bericht
 
Ingezonden bericht van Edu.

Hoi  lieve  mensen,

Bij deze wil ik jullie even vermelden dat a.s Zondag 13 Januari 2013 mijn laatste optreden is in de Brinkhoeve te Poortugaal  voordat de operatie plaats vindt op Donderdag 17 Januari en dan kan ik me nog op deze dag lekker uitleven....toch en dat kan ik niet beter doen dan voor jullie te mogen entertainen met hart en ziel. Wat zal ik jullie hier na dan heel erg missen,want 2 a 3 maanden ( HERSTELLEN ) is voor  mij persoonlijk heel erg lang,terwijl ik gewend ben om elke week aan de weg te timmeren.Wat ik ook erg vind is om een bepaalde tijd mijn mond te houden en dat is echt niks voor deze jongen.Hahaha. Helaas een andere keus heb ik niet.

 

Even een verzoekje van mijn kant is dat jullie hopelijk tijdens mijn afwezigheid nog trouw de kumpulan van Tanpa Nama willen bijwonen en dat jullie mijn band The Entertainers ook niet in de steek laten waar zij optreden,want hiermee zullen jullie mij alleen blij en gelukkig maken voor mijn terug keer als ik er klaar voor ben.

(klik hier voor een mooie video van Edu van Karel Home Entertainement Productions)

Natuurlijk wil ik jullie niks opdringen en dat mag ik ook niet doen. Als de mogelijkheid voor is en zonder verplichtingen. Mag ik jullie elke keer weer bedanken voor de morele steun die ik van jullie mag ontvangen via de mailtjes en niet te vergeten ook via Face Book.

 

ik hoop jullie de Zondag nog te mogen begroeten en ook namens de kumpulan van Raldy & Ellen Laurens met hun fantastische mede werkers.

Klik hier voor de video ' Girl of Mine'.

 Gr.Edu

 

 
Foto's Danny Severijns

Tijdens het feest Selamat Datang  georganiseerd door de stichting Busy Ben zijn er door Danny Severijns weer foto’s gemaakt.

 

 

 

De bands Relight en Induction maakten er een ware happening van en ook Ray Smith droeg bij in de feestvreugde. Hij was nog jarig ook.

Iedereen had zich piekfijn uitgedost en het was een echt feest zoals een feest hoort te zijn.

Op 2 februari organiseert de Stichting alweer het volgende feest. Dus reserveert u maar alvast.

 

Tevens heeft Danny nog foto’s gemaakt op de Winterpasar in Arnhem. Ook deze worden geplaatst met daarnaast een selectie van foto’s gemaakt door John van Hese.

 
Paulien Krikke bezoekt de Winterpasar.

De Burgemeester van Arnhem bezoek de Winterpasar!

 

Volkomen onverwacht bracht Paulien Krikke de burgemeester van Arnhem een bezoek aan de Winterpasar in Burgers’ Zoo. Ze nam uitgebreid de tijd om de standhouders te bezoeken en werd rondgeleid door de directie van Burgers Zoo in de persoon van Alex van Hooff en de organisator van de Winterpasar, Wout Nijland.

Na de rondleiding was het tijd om het Indisch buffet te keuren. ( zie foto).

 

Sinds vorig jaar is het de gewoonte om de mooiste stand te kiezen van de Pasar. In de jury zitten drie personen die de organisatie en de media vertegenwoordigen. Dit jaar was het wel een heel moeilijke afweging om te komen tot een top drie. De jury had uiteindelijk 7 genomineerden geselecteerd. Dit leidde tot de volgende uitslag:

Eervolle vermelding van Burgers’ Zoo 2013:

Sorante

De Kadoo Shop

Fenny

Chester

De winnaar werd dit jaar Intaro op de voet gevolgd door nummer twee Fresh & Juicy en op plaats drie: Srilaksmi.

 

Geconstateerd moet worden dat de standhouders hun uiterste best doen op zich aantrekkelijk te presenteren.

 

Spontaan kwam er een actie van de standhouders op gang. Ze vonden dat Koos van de Sambalshop toch eigenlijk wel bij de genomineerden had mogen zitten. Ludiek werd hem dan ook een tweede prijs voor de ‘ Hotste’ stand uitgereikt. Dit getuigt maar weer eens van de saamhorigheid van de standhouders en het feit dat de prijs voor de mooiste stand zich een plaats heeft verworven op de Winterpasar.

 

De prijzen werden onder regie van de presentatrice Sylvia Elders uitgereikt door Alex van Hooff die in zijn toespraak aan de standhouders refereerde aan de toename aan bezoekers dit jaar en het zekere vervolg in 2014. Zijn woord van dank aan de standhouders, die mede het succes hebben mogelijk gemaakt, en de organisatie van WN Productions was dan ook op zijn plaats.

Inmiddels was het druk geworden op de pasar en zelfs het restaurant puilde op een geven moment uit. De band Breezy speelde daar prima op in en het werd een gezellig diner dansant waar iedereen van genoot.

 

Ook de zanger Hans Milane en de Penjak Manyang groep  mochten niet klagen over de belangstelling. Hun optredens in de Bush werden door enthousiast publiek gadegeslagen.

 

Nog een dag duurt deze Winterpasar en met het optreden van de dansgroep Wahana Budaya, de band Tjendol Sunrise en zanger/entertainer Ben Heart belooft het een mooie laatste dag te worden.

 

John van Hese

 
Data Pasar Malam Flam Productions 2013 en Pasar Rijswijk

Klik op de flyer om naar de website van Flam productions te gaan.

 

 

 

 
Diverse evenementen komend weekend.

De komende dagen staan diverse evenementen op de agenda. O.a. de Kumpulan van Ini-Dia in Duiven met de Band Straight en the Grace Band.

Ook is er de Nieuwjaarsparty in Wassenaar waar o.a. ook Straight optreedt. Een druk weekend dus voor deze band.

Stichting Jaya-Kusuma heeft weer een gezellige dansavond in de Lockhorst. En er is nog veel meer te doen.

 

De Winter Pasar in Arnhem loopt nog door tot en met komende zondag (zie bovenstaande foto) . Dus blijf niet binnen zitten maar ga er de eerste week in het nieuwe jaar lekker op uit!! 

 
Happy New Year

Wat ik U wens?

 

Een zeer gelukkig en plezierig 2013! Daar hoort gezondheid, vriendschap, maar ook muziek en dans bij. Ik hoop dat de organisatoren weer doorgaan met hun inspanningen om mooie evenementen te realiseren.

Ik wens ze dan ook veel en tevreden bezoekers, voor de standhouders wens ik een goede omzet, voor de bezoekers van alle evenementen veel plezier en vriendschap! Een mooi 2013!!!

En een mooie quote van Confucius: 

Waarheen je ook gaat, ga met je hele hart.

John van Hese, Tjampoer.nl

 
Winter Pasar, de laatste dag in 2012

De mensen in en rondom Arnhem maar ook van ver daarbuiten hebben de Winter Pasar in Burgers’ Zoo ontdekt. Het is duidelijk dat in de kerstvakantie vele mensen de kans waarnemen om met het hele gezin erop uit te trekken. De combinatie van de ZOO met vele overdekte mogelijkheden en een Aziatische markt blijkt voor velen zeer aantrekkelijk. Dat blijkt wel uit de afgelopen dagen, duizenden bezoekers passeerden de kassa’s om daarna volop te genieten. Ook al wordt het in het park vroeg donker er is voldoende buiten en binnen te beleven zo is er buiten een route uitgezet met verlichte dieren-ornamenten. Op diverse plekken branden er vuurkorven.

 

(je kunt je ook laten schminken)

De presentatrice op de Winter Pasar is Sylvia Elders. Door haar uitgebreide kennis van de cultuur en de geschiedenis weet zij de optredens van de artiesten en dansgroepen te voorzien van een gepast inleiding. Iedereen steekt er zo wat van op en  krijgen bijvoorbeeld de optredens van de diverse dansgroepen een extra dimensie. Je begrijpt nu meer van de oorsprong en de bedoeling achter de diverse dansen. Een presentatrice is de gastvrouw van de Pasar en zij zorgt ervoor dat zowel de bezoekers als de artiesten zich happy voelen. Maar ook aandacht voor de standhouders hoort bij het gastvrouw schap. Zo hebben we haar betrapt terwijl ze een bezoek bracht aan een stand met heerlijke smoothies gemaakt van dagelijks aangevoerd vers fruit. Natuurlijk wilde ze wel even poseren voor de foto. Hierbij het resultaat.

 

 

 

Vandaag is de laatste dag in 2012 van de Winter Pasar dus u kunt nog volop komen genieten. Op woensdag 2 januari in het nieuwe jaar begint de Winter Pasar dan weer. Burgers’ Zoo is echter op alle dagen gewoon geopend. (zie http://www.burgerszoo.nl)

 

Vandaag optredens van Tjendol Sunrise, een band die nog niet zo lang geleden een CD heeft opgenomen met de helaas overleden Andy Tielman. Dat belooft dus vuurwerk.

 

(even uw voorraad sambal aanvullen bij deze kraam?)

Maar ook de werkelijk spectaculaire dansgroep ‘Bali Art’ treedt vandaag op. Een echte aanrader!

 

 

Voor de muziek in het restaurant zorgt Diana Monoarfa, een van de beste zangeressen in het Indische circuit.

 

John van Hese

 

 
FreeLine Oudejaars Feestavond!

FreeLine en Oudejaars Feestavond!

 OUD & NIEUW DINER DANSANT

 

 Beste muziekvrienden, fans en anderen,

Het lijkt ons  heel leuk en gezellig als sommigen van jullie deze avond mee willen/kunnen maken met ons.Natuurlijk, we beseffen het: de prijs is enigszins aangepast.

Maar dan heb je wel vele uren plezier, muziek, entertainment en tevens goed en veel eten in een schitterende ambiance op een heel mooie locatie! Mochten zich voldoende mensen aanmelden dan zullen wij voor een tafel zorgen waar we dan gezamenlijk van het diner gebruik zullen maken. Er is nog ruimte voor ca. 8 - 10 personen.Dit alles natuurlijk op vrijblijvende basis. Nogmaals prettige feestdagen toegewenst. Vier samen met ons de jaarwisseling onder het genot van een glas champagne en oliebollen!

Benny & Jeannette

 


 

www.hotelpaviljoen.nl

Hotel 't Paviljoen, Restaurant ‘le Maquisard’
Grebbeweg 103-105, 3911 AV Rhenen,
Telefoon: (0317) 619

Meer informatie:                                                                                                    

Op 31 december kunt u 's avonds genieten van een 7-gangen Eindejaarsdiner-Dansant. Aansluitend een Oudejaarsfeest om nooit te vergeten onder begeleiding van de formatie Free Line.

Om 00.00 uur toosten we op het nieuwe jaar met champagne en oliebollen. Blijven slapen? Dit kan al vanaf € 54,00 per persoon inclusief ontbijt!

 

 

                                                                

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 51