Loading
Pasar Malam Senang een groot succes!

TOPDRUKTE BIJ PASAR MALAM SENANG ALMERE

 

Wat hebben we een geluk gehad met het weer, de goden waren ons goed gezind op zaterdag 1 september jl., vertelt Coby de Boer, organisator van dit evenement.  Zo’n organisator staat bij het weer, toplocatie De Kemphaan met de vele evenementen rondom deze locatie en het aanbod van producten. Zo’n 2500 mensen hebben zich uitstekend vermaakt door het aanbod van leuke kraampjes met een kwaliteit aan producten uit Indonesië, de muziek en entertainment met een wervelend optreden van de Indo rockband THE ENTERTAINERS, het duo FREELINE, DIANA MONOARFA, terugkerende optredens van de danseressen in schitterende Balinese kleding en de bijzonder klanken uit het bamboestokkeninstrument, de Angklung.  Enthousiast dansten velen mee op de muziek of bekeken dit vanaf de tribune.

De mensen genoten zichtbaar  en ook door elkaar te ontmoeten op het eetplein en te genieten van de Indonesische gerechten van ’t Bamihutje, Brata Catering, Soendah Kelapa, Saté van James en Fam. Botter met hun niet te versmaden frinandel jagung.

“Vele vrijwilligers en sponsor Trip notarissen hebben ons geholpen en daar zij we reuze blij mee, want zonder hen kan een dergelijke evenement niet tot stand komen.

Voor de stad Almere willen we er een jaarlijks terugkerend Gratis evenement van maken dat een publiekstrekker wordt voor iedereen die van gezelligheid, entertainment en vooral lekker Indonesisch eten houdt!”.