Loading
Pasar Toko Neba een doorslaand succes!

Bezoekers aantal en opbrengst Pasar Toko Neba overtreft alle vorige edities!!

Ondanks het warme weer en de verwachting dat er minder bezoekers zouden komen bleek de Pasar van Toko Neba weer een groot succes.

De organisatie was goed voorbereid op de hitte met extra ventilatoren op het terrein, extra waterpunten en veel verkrijgbaar gekoeld flessenwater. Het team, bestaande uit Yorda Corneliisen, Annemarie Rulos-van de Berg, Dorine van de Berg, allen verpleegkundigen en natuurlijk Jan van de Berg als arts hebben daags voor de Pasar een training ondergaan met de AED, zodat  zij op alle soorten calamiteiten waren voorbereid. Gelukkig hebben zij de opgedane vaardigheden op de training niet nodig gehad dus geen ongevallen of flauwvallende mensen!

 

De opbrengst is dit jaar ondanks de warmte met 10% gestegen tot 43.000,--

Er kunnen dus weer heel wat meer kinderen naar school de komende tijd.

Het aantal bezoekers leek aanvankelijk iets te zijn gedaald, maar omdat velen de schaduw van de bomen in de tuin zochten waren er meer open stukken op het terrein, veelal in de volle zon. De organisatie telde dit jaar 5200 bezoekers.

Weer vele vrijwilligers brachten de diverse mooie spullen aan de man, de artiesten zorgden voor het nodige vermaak en entertainement. Kortom het was weer zoals altijd super gezellig. Grote bewondering heb ik voor de mannen achter de sateh kraam die ondanks de hitte met een grote smile op hun gezicht hun warme werkzaamheden de hele dag verrichten.

Lonny had in zijn Samasaya stand niets te klagen. De bezoekers wilden graag de diverse producten proeven en aanschaffen. Zo ging het ook bij Ini-Dia de befaamde catering uit Duiven. Wat werd er gesmuld!

 

De organisatie mag terugkijken terug op een uitermate geslaagde kumpulan waar velen een prettige herinnering aan over hebben gehouden.

De organisatie (via Jan) laat iedereen hartelijk danken voor de enorme belangstelling en de belangenloze medewerking.

 

Zie ook de fotoreportage: klik hier

 

John van Hese