Loading
Tjampoer.nl terug van Bali vakantie

Tjampoer.nl terug van vakantie! Tjampoer.nl is er een maand tussen uit geweest en na het verblijf op Bali weer klaar om de evenementen aan u door te geven via onze agenda en Nieuwsbrief, artikelen te schrijven en publiceren van bezochte evenementen en u te voorzien van fotoreportages van de diverse evenementen. Bij onze thuiskomst lagen er al twee foto-cd’s klaar van fotograaf Danny Severijns. Hij maakte twee uitgebreide reportages van de Soulnight in de pas geopende Try-Out Studio in Arnhem en de Garden Party van Eef en Armand. Danny maakt dan ook een kort verslag van zijn bezoek aan het evenement en dat is verwerkt in dit artikel.

Deze Try-Out studio timmert aardig aan de weg en na de succesvolle Indische dansavond was er nu een Soul avond geprogrammeerd die weer zorgde voor een uitverkocht huis. De formatie M Groove met diverse collega zangers zorgde voor een uitstekende sfeer en een volle dansvloer. De gastheer Ed had zich uitgedost in een ware Soul Outfit zoals we die uit de beste jaren van de Soul kennen en waarschijnlijk allemaal hebben gedragen. Het is te danken aan de vele vrijwilligers die het management van deze studio op allerlei fronten bijstaat dat deze locatie zo snel een plaats in het uitgaansleven van velen heeft verworven.

Afijn kijk naar de foto’s om even de sfeer van deze avond te herbeleven als u geweest bent of eens te kijken wat u gemist heeft op 28 juli j.l. in Arnhem. http://www.pictr.nl

De tradionele ‘ Garden Party’ wordt elk jaar georganiseerd door Eef en Armand. Vele bekenden uit de scene worden daarvoor uitgenodigd en velen geven dan ook graag acte de préséance want zoals u op de foto’s kunt zien van Danny dot is een party die je niet wil missen. De vele aanwezigen zorgen natuurlijk voor de muzikale hoogtepunten op deze dag en iedereen doet zich tegoed aan de heerlijke snacks en drankjes.

 

Er werd die dag regen verwacht en ook daar hadden Eef en Armand op ingespeeld. Een groot blauw zeil zou er voor moeten zorgen voor dat iedereen droog bleef. Achteraf bleek het zeil onnodig want het bleef lekker droog.  Al met al een geslaagde middag waarna iedereen tevreden naar huis ging. Weer vele verhalen en herinneringen rijker. zie de fotoreportage! Klik hier


John van Hese