Loading
Pasar Malam Senang in Almere met o.a. The Entertainers

We willen de PASAR MALAM SENANG in ALMERE op de kaart zetten’, zegt de Almeerse organisator Coby de Boer van OSCO PRODUCTIONS, gesteund door een team van vrijwilligers. In iedere grote stad in Nederland is een Pasar Malam. Dé uitdaging om er een sukses en een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.  PASAR staat voor markt, MALAM is avond en SENANG staat voor gezellig/prettig.

Gezellig naar de markt gaan om mensen te zien en te ontmoeten, leuk en kwalitatief aanbod van artikelen en lekker eten op het eetplein, zegt de organisator enthousiast.

 

 

Een GRATIS evenement voor het hele gezin. Op het voorplein van Stadslandgoed de Kemphaan wordt de gezellige PASAR MALAM SENANG georganiseerd van 14.00 tot 21.00 uur.

Marktkraampjes tonen hun producten veelal uit Indonesië met woondecoratie, batik kleding, Boedha's, sieraden, sambal, verschillende soorten wierook met prachtige houten houders, gitaren, planten, orchideeën en meer.  

En natuurlijk lekker eten op het eetplein bij 't Bamihutje, Brata, Soendah Kelapa (bekend om haar rijsttafel) en de vaste cateraar SISKA CATERING uit Almere. Ook de Sateh van James is een echte aanrader!

 

In het overdekte deel van het hoofdgebouw met een tribune voor 150 mensen is er entertainment met muziek van de Indo rockband THE ENTERTAINERS, Balinese danseressen en de bekende Ome Joop met zijn angklung, een Indonesisch muziekinstrument, gemaakt van bamboe.

 

Voor de bereikbaarheid zie www.indischefeestavond.nl en www.dekemphaan.nl ,ook

met het openbaar vervoer vanaf Almere CS en Haven (buslijn 156 en 159).