Loading
Verslag van de Spanjereis van TLP

Meliana Akerina
De eerste week zit er op en we hebben vanmiddag AfterTouch uitgezwaaid onder muziek en dans. Zowel bij AfterTouch als bij de achterblijvers bleven de ogen niet droog. Zij zijn nu in de lucht op weg naar Holland.
Vanaf de eerste dag van aankomst heeft het Team TLP mogen ervaren dat er onderling een familie/vriendenband is ontstaan. Dit gevoel is niet alleen met de muzikanten maar ook met zowel TLP-gasten als alle anderen in hotel Alhambra en daarbuiten.
SAN is de muziekgroep die sfeer weet te brengen en het is feest hen bij ons te hebben. AfterTouch en Hawaiian Fantasy zijn hierdoor ook meegevoerd. Er ontstaan spontane optredens van smorgens tot savonds/snachts. Muziek en gelach is tot ver te horen :)
Anna uit Groningen, die voor het eerst met TLP mee is, houdt na het ontbijt geheel spontaan workshops in poco2 en linedance met digitale muziek-ondersteuning van Franky. De vloer is tjokvol en iedereen kan de avond na de workshop steeds weer een nieuwe dans uitvoeren.
Welke muzikant ook speelt, bij de eerste tonen is de dansvloer druk bezet. Er moest speciaal voor de "schuifelaars" onder ons een beroep gedaan worden aan de line-dancers om de schuivelende paartjes ook de kans te geven te dansen. Voor ieder dus wat wils :)
De JAVA Guitars, onder leiding van Benny Poetiray, zijn zaterdag jl. geland en hebben inmiddels hun optredens gegeven met een groot Indo-Rock gehalte.En ook onze Diana Monoarfa is hier in Spanje niet meer weg te denken Met haar groot stembereik weet zij internationale zangkwaliteiten neer te zetten. De combinatie van Diana met de all-round topband als AfterTouch, de lagu2 band als SAN, de indorockers als JAVA maakt dat het een feest is om met TLP een muziek-vakantie te beleven.
Met Hawaiian Fantasy heeft TLP toch weer bewezen dat een polynesische dansgroep ook hoort in het programma van Rame2 in Alhambra. Ieder optreden is weer een lust voor het oog. Met haar live-band komt heel de boulevard uit om naar de kleurrijke shows te kijken. Als na middernacht geen muziek meer gemaakt mag worden op het terras, wordt er akoestisch veel lagu2 gezongen en dat gaat soms tot de kleine uurtjes.
Dit is even het verslag van de eerste week. Je kunt met ons meegenieten via de live-stream :)

By the way, Tjampoer (sponsor) is hier ook aanwezig en alle foto's worden t.z.t. op deze welbekende site geplaatst.