Loading
Veelgestelde vragen
 
 
Alle evenementen met een Indisch en/of Moluks tintje, maar ook evenementen waar bezoekers van Indische dansavonden, Pasar Malams, Koempoelans over het algemeen interesse in hebben. Dus een country-evenement of een hawaiian-evenement is prima. Maar ook een tentoonstelling of een festival. U kunt daarvoor bij aanmelding een keuze maken op het aanmeldingsformulier.
Meldt dit aan info@tjampoer.nl en het evenement wordt verwijderd uit de agenda. In noodgevallen kunnen we een bericht plaatsen op de homepage.
Heel simpel: u moet het evenement opnieuw aanmelden en de juiste informatie invullen. De oude informatie wordt dan verwijderd!
U ontvangt alleen een nieuwsbrief als u een e-mailadres invult bij het aanmelden van een evenement of dat u zich aanmeld voor de nieuwsbrief in het vakje op de homepage door het invullen van uw e-mail adres. Wij versturen dan naar dit adres regelmatig een nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal beperkt van omvang zijn zodat het niet te lang duurt voordat deze is ingeladen in uw e-mailbox.
Elke organisatie kan een evenement aanmelden. Dat gebeurt via het aanmeldingsformulier die op onze site staat. Als u het formulier heeft ingevuld stuurt u het naar ons door eenvoudig op de knop onderaan het formulier te klikken. Tjampoer controleert het bericht en daarna wordt het geplaatst. Als dat binnen 24 uur niet gebeurt dan kan het zijn dat u de verzendknop niet (goed) heeft aangeklikt en dat de gegevens dus niet zijn verstuurd. Een andere reden voor het niet plaatsen van een evenement kan zijn, dat Tjampoer vindt dat uw evenement om de een of andere reden niet past op de site. U krijgt daarover van ons een mailtje.
Tjampoer wil voorkomen dat er informatie op de site wordt geplaatst die mensen of organisaties kwetsen of op een andere manier schade aanbrengen. Vandaar dat elk aanmeldingsformulier op correctheid wordt gecontroleerd. Alle evenementen zijn welkom binnen de doelstellingen van Tjampoer.
Het kan zijn dat u een evenement aantreft met een voor u nog onbekende band of artiest. U kunt dan eenvoudig meer informatie krijgen over de band of artiest. Iedere band of artiest kan zijn gegevens sturen met twee foto's naar info@tjampoer.nl en een aparte pagina wordt aangemaakt.
Tjampoer heeft geen gastenboek. Maar als u aan- of opmerkingen heeft stuur ze dan naar info@tjampoer.nl en we beantwoorden u per omgaande. We stellen het bijzonder op prijs wanneer u reageert en we staan op het standpunt dat we van iedereen iets kunnen leren.
In principe worden alle aanmeldingen van evenementen en dergelijke geplaatst. Er vind geen selectie plaats. Wel bekijkt Tjampoer of de informatie niet storend of schadelijk is voor anderen en bekeken wordt of de informatie past in de doelstelling van Tjampoer. Na aanmelding wordt uw evenement over het algemeen binnen 24 uur in de agenda opgenomen.
Ja, voordat u een nieuw evenement kunt aanmelden dient u zich eerst te registreren.
Nee, u hoeft zich niet aan te melden. Iedereen kan de agenda van Tjampoer.nl raadplegen.
Ja, artiesten en bands krijgen van ons een gratis pagina op Tjampoer! Wel wordt er verwacht dat ze zelf voor de teksten zorgen en daarbij maximaal twee digitale foto's opsturen. Ook kan er op die pagina een link worden geplaatst naar een de website van de artiest en/of band.
Ja. Foto's kunt u direct bij de aanmelding van een evenement uploaden. Om een evenement te kunnen aanmelden dient u zich eerst te registreren.
Plaats de volgende code op uw website om tjampoer.nl te linken:<a href="http://www.tjampoer.nl" target="_blank"><img src="http://www.tjampoer.nl/images/tjampoer_anim.gif" width="120" height="60" alt="tjampoer.nl - een ratjetoe aan Indische en Molukse evenementen, maar dan keurig op een rijtje" border="0"></a> 
Voor flyers kunnen wij het logo van tjampoer.nl aanleveren in bijvoorbeeld EPS of JPG formaat. Stuur uw verzoek aan info@tjampoer.nl en wij sturen u het logo per e-mail toe!
Tjampoer probeert zo actueel mogelijk te zijn maar is afhankelijk van de informatie van organisatoren. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het op tijd aankondigen van een evenement. Wanneer het evenement is afgelopen, verdwijnt de aankondiging automatisch van de agenda. De agenda is dus altijd up-to-date!